Izvor: Mirco Lazzari gp/Getty Images
Automoto 18.07.2017 | 04:39 > 04:41

Aspar tim i Bautista zajedno i naredne godine

Autor

Aspar tim i Alvaro Bautista nastaviće saradnju i u u 2018. godini. Bautista tako ostaje u timu za koji vozi još od 2006. i Moto 3 dana.

Alvaro Bautista na Aspar Dukatiju

Izvor: Mirco Lazzari gp/Getty Images

Alvaro Bautista na Aspar Dukatiju

Tokom ove sezone Bautista je na četiri trke bio među sedam najboljih vozača. Bio je četvrti u Argentini, peti u Italiji, sedmi na Katalunji i šesti u Nemačkoj.

"Veoma sam srećan što ću još jednu sezonu biti deo Aspar tim porodice. To može da pomogne i timu i meni da postanemo snažniji i veći. Imamo dobru sezonu, imam sjajan odnos sa svima u ekipi i veoma se prijatno osećam na Dukatiju zahvaljujući svoj podršci koju imam. Mislim da možemo da nastavimo da napredujemo i da možemo da ostvarimo svoje ciljeve", rekao je Bautista nakon produžetka saradnje.

Horhe Martinez, generalni menadžer Aspara takođe je izrazio zadovoljstvo zbog dogovora koji je postignut sa Bautistom.

"Verujemo u njega i uživamo u ovoj sezoni. Takođe, imamo mnogo poverenja u Dukati, imamo odličnu podršku od njih i mislim da u nastavku saradnje sa Alvarom možemo još više da napredujemo. Nadam se da će tokom ove sezone biti još mnogo osvojenih poena a da će naredna biti još bolja", poručio je Martinez.

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Aspar u čast Nijetu promenio ime u Anhel Nijeto tim

Autor

Aspar u čast Nijetu promenio ime u Anhel Nijeto tim

Aspar tim je odlučio da oda počast Anhelu Nijetu tako što su svom timu dali ime po španskoj legendi. Helete Nieto će se pridružiti Anhel Nijeto Timu kao direktor.
Loading...