Mirco Lazzari gp/Getty Images

Automoto

21.04.2018 | 10.00 > 10:10

"Ako se Rosi plaši, to je njegov problem ne moj"

Posle pada Valentina Rosija u Argentini kog je prouzrokovao Mark Markez, "doktor" je kazao da se plaši španskog vozača zbog njegove vožnje tokom čitavog trkačkog vikenda. Pred Veliku nagradu Amerike Mark Markez ima šta da poruči Valentinu Rosiju.

Marc Marquez

Mirco Lazzari gp/Bongarts/Getty Images

Trka za Veliku nagradu Amerike će sigurno biti napeta zbog novog rata kog su u Argentini započeli Mark Markez i Valentino Rosi. Nije do sada bilo nikakvih naznaka smirivanja situacije. Rosi je kazao posle trke na stazi Termas de Rio Ondo da se plaši Markeza koji je uništio sport. 

"Ako me se Rosi plaši to je njegov problem ne moj. Trenutno mislim samo na Ostin i na pobedu. Ostalo nije važno. U Argentini je bilo veoma teško preticati, a ja sam hteo da pobedim i da bih napravio razliku morao sam da napadnem u svakom momentu" kaže Markez.

"Ako hoćeš da budeš šampion ne možeš da se baviš spoljnim stvarima i moraš da se fokusiraš na cilj" dodao je šestostruki svetski šampion tokom prvog dana trkačkog vikenda u Ostinu gde je inače Markez pobedio pet puta za redom.  

Komentari (74)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

salesakilas

Rossi je najmanje još dva puta trebao da bude šampion 2015 kad mu je titula oduzeta i 2006 kad je Hayden uzeo titulu ali majstor vozi iz zadovoljstva i nije mu važan broj titula, stvara nove vozače (i ovaj mali naduvani je učio kod njega na ranču sram ga bilo) i zato da nam nije doktora ne bi se vi ovde ni prepucavali a i moto gp ne bi bio ono što jeste i zato-" Vale-institucijo"

Odgovori 16 12

Nenad

Veliki sam fan Rossija, ali mislim da je glavni problem njihovog sukoba to sto Rossi u Markezu vidi sebe, od pre 10-15 godina...Potpuno je isti bio i on u svoje vreme...

Odgovori 39 16

filadendron

I ja vidim u mom imt560 novog Massey Ferguson hoce to nije da nece.Pa posle plac,kuknjava ,rikanje kad se otreznim!!!!!!! A hoce to posle 1l dobre kukuruze!!!!!!!!

5 15

* Sva polja su obavezna

Rosi: Velika šteta, zašto postoji ta krivina?

Rosi: Velika šteta, zašto postoji ta krivina?

Rosi: Velika šteta, zašto postoji ta krivina?

Valentino Rosi je vozio samo dva kruga na Velikoj nagradi Katalonije baš kao i Andrea Doviciozo, Maverik Vinjales i Horhe Lorenco. Lorenco je upravo svu četvoricu izbacio u desetoj krivini svojim padom. Inače Valentino Rosi je negodovao i zbog toga što deseta krivina nije izmenjena.

Markes brani Lorenca: Horhe nije bio 'van kontrole'

Markes brani Lorenca: Horhe nije bio 'van kontrole'

Markes brani Lorenca: Horhe nije bio 'van kontrole'

Horhe Lonreco je svima pokvario užitak na Velikoj nagradi Katalonije time što je izbaci sebe i još trojicu vozača. Čovek koga međutim nije razočarao je aktuelni svetski šampion i vodeći u MotoGP kategoriji Mark Markes koji smatra da Lorenco nije bio 'van kontrole' kada je napravio udes.

Lorenco 'pokvario' trku, Markes povećao plus (VIDEO)

Lorenco 'pokvario' trku, Markes povećao plus (VIDEO)

Lorenco 'pokvario' trku, Markes povećao plus (VIDEO)

Aktuelni šampion Mark Markes ubedljivo je slavio na Velikoj nagradi Katalonije, koju je obeležio i incident izazvan padom Horhea Lorenca. Pogledajte najinteresantnije detalje sedme trke u sezoni.

Horhe, šta uradi?!

Horhe, šta uradi?!

Horhe, šta uradi?!

Bila je to trkačka greška, ali ona koja mnogo košta. Ne samo njega, već još trojicu vozača koji su mogli da se bore barem za podijum. S druge strane, bila je i poklon za njegovog timskog kolegu, ali to ne znači da je on imao lak posao jer zaista nije.
Loading...