Dobro sam, hvala na pitanju: Nova energija Bešiktaša

Skener 3. nov 201712:07 > 12:14
Maurizio Lagana, Getty Images Sport

Još jedan vikend, još četiri zanimljiva meča turske Superlige na kanalima Sport Kluba.

U petak ćete od 18 časova na Sport Klubu 3 moći da pratite okršaj Galatasaraja i Genčlerbirlija.

Galatasaraje je doživeo (konačno) prvi poraz u sezoni prošlog vikenda od Trabzona što nama veoma odgovara. Bežali su nam devet bodova, sada smo smanjili zaostatak na pet. Naravno, i dalje ćemo na svakom njihovom meču navijati da ne pobede. Jednostavno je, oni ne igraju neko evropska takmičenja ove godine i svaki vikend dočekuju sveži i odmorni. Nadam se da će ih ovaj kiks protiv Trabzona poremetiti, a koliko znam na meču protiv Genčlera neće moći da računaju na trojicu ili četvoricu igrača zbog suspenzija što zbog povreda. Takođe, deo tribina će biti zatvoren pa neće imati podršku na kakvu su navikli. Sve to nama daje dodatnu nadu da bi mogli da naprave dodatan kiks.

Subotu u podne rezervišite za meč Kajzerija i Trabzona i pratite ga na Sport Klubu 2.

Kajzeri je u svakom smislu do sada iznenađenje lige. Igraju lepo, dobro. Sa druge strane, trabzon u ovaj meč ulazi nakon velike pobede protiv Galatasaraja. Može se očekivati neizvestan meč, ali Trabzon nam cele sezone pokazuje da je na njihovoj „vrtešci“ jako zabavno i ne možep nikad sa sigurnošću da znaš šta od njih da očekuješ.

U nedelju se sastaju Osmanlispor i Fenerbahče. Kao što sam pisao i na početku sezone, bar po meni, Fener ima lošu ekipu, ili nedovoljno dobru, kako želite, da bi se borio za prvo mesto. Videlo se to i u njihovoj prethodnoj utakmici u kojoj su vodili 3:1 da bi na kraju osvojili samo bod protiv Kajzerija. Igraju od početka toplo – hladno i ne vidimo ih uopšte kao konkurente u borbi za titulu. Osmanli jeste poslednji na tabeli, ali oni imaju solidnu ekipu koja može da se bori za sredinu tabele.

Ovaj duel, koji bi mogao takođe da bude neizvestan, pratite od 17:30 u subotu na Sport Klubu HD.

Najbolje ovog puta dolazi na kraju.

Mi u ponedeljak gostujemo Gestepeu, ekipi koja je uz Kajzeri najprijatnije iznenađenje lige. U ovom duelu oni neće moći da računaju na prvog strelca tima Adis Jahović koji je do sada postigao 11 golova. I mi pred ovaj meč imamo dosta problema. Četvorica igrača su se nakon meča sa Monakom žalila na povrede, a među njima sam i ja (hvala što pitate). Radi se o povredi butnog mišića, ali trebalo bi da bude u redu. Pokušaću u subotu da treniram i ako sve bude u redu, igraću. Mi u ovaj meč ulazimo sa mnogo samopouzdanja bez obzira na probleme. Pobeda nad Alanjom, ali i to što smo na bod od istorijskog uspeha u Ligi šampiona daju nam novu snagu i idemo na pobedu pred reprezentativnu pauzu.

Naš meč moći ćete da gledate u nedelju od 17:30 na Sport Klubu 4.

Toliko iz Istanbula, vidimo se uskoro u Beogradu.