Ako ste propustili: SK paketić – sve na jednom mestu

Skener 10. jan 202015:45 > 15:47
Gary Tyson

Redakcija Sport Kluba potrudila se da vam ulepša praznike novogodišnjim paketićem u kojem su se našli brojni intervjui, tekstovi i analize, a po vašim reakcijama rekli bismo da smo vas obradovali.

Od 27. decembra do 9. januara mogli ste, pored svih vesti, da pročitate i oko 80 blogova i intervjua.

Ukoliko ste nešto slučajno propustili, sve tekstove možete da pronađete na ovom linku, a mi ćemo vas i ukratko podsetiti koje su to priče koje su nam ulepšale praznike.

Uživajte!

Ekskluzivni intervju sa Vasilisom Spanulisom najavio je i sve ono što vas je dočekalo narednih dana. Grčki košarkaš govorio je o svom prvom profesionalnom angažmanu, uporedio je Panatinaikos i Olimpijakos, a otkrio je i koliko su na njegovu karijeru uticali Duda Ivković i Željko Obradović.

Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Razgovarali smo i sa Nikolom Milutinovim, koji nam je otkrio neke stvari upravo o Spanulisu, ali i Jokiću, Printezisu, reprezentaciji Srbije, NBA…

Praznike je zanimljivijim učinio intervju sa Davisom Bertansom

Saznali smo i zašto Tornike Šengelija smatra jugoslovensku školu košarke najboljom, a kako su se u Srbiji snašli otkrli u nam Redži Reding i Rašon Tomas. Tih dana prisetio se i Aleks Marić.

Bavili smo se i temom zašto ima toliko stranaca u srpskom prvenstvu i kako nam je analitika ukrala košarku.

Zašto je Igor Kokoškov pravi čovek za Srbiju i zbog čega je značajno što ima mlad stručni štab, koji su uzroci neuspeha u Kini, šta misli o pisanju o Jokićevim “slabijim“ igrama pričao je Miško Ražnatović.

Ekskluzivno za Sport klub govorio je i košarkaški menadžer Marko Jelić.

Nove priče ispričao nam je trener Mega Bemaksa i novi pomoćni trener reprezentacije Dejan Milojević. O problemima sa kojima se suočavaju mlađe košarkaške selekcije govorio je Dejan Mijatović.

Dejan Radonjić najavio je da će se u jednom momentu vratiti u Crvenu zvezdu. Pričali smo i sa Zvezdanom Mitrovićem, Petrom Mijovićem i mladim Fedorom Žugićem.

Izabrali smo 10 najvažnijih igrača ‘desetih’ i bavili se problemima sa kojima se suočava ELPA.

Sumirali smo sezonu ženske košarkaške repreznetacije Srbije, koja je na domaćem terenu osvojila evropsku bronzu. Ema Meseman bila je primer kroz koji smo pokazali kako i dame mogu da dominiraju košarkaškim terenima.

fiba.basketball

Sačekale su vas i dve atraktivne priče o košarci u Urugvaju i reportaža iz Vegasa.

Poklonici fudbala mogli su za početak da uživaju u nesvakidašnjem razgovoru sa adminom Tviter naloga FK Voždovac. Ništa manje zanimljiva nije bila i priča o Forest Grinu, jedinstvenom fudbalskom klubu na svetu.

Pružili smo vam i emotivan osvrt na sve što su učinili nekadašnji direktor omladinske škole Partizana Nedeljko Kostić i nažalost sada već pokojni trener Dušan Trbojević.

O trenutnoj situaciji u Humskoj pričao je prvi čovek kluba i predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić.

Imali ste priliku da pročitate i ekskluzivni intervju sa legendarnim Dejanom Stankovićem, novim trenerom Crvene zvezde.

sport klub

O situaciji u domaćem prvenstvu, ali i svemu ostalom pomalo, govorio je Milorad Kosanović.

Saznali smo kakvi su menadžeri Premijer lige iza kulisa, a mogli ste da čitate i inervju sa Lukom Milivojevićem koji je govorio o svom životu u Engleskoj i reprezentaciji Srbije. Za nas i vas pričao je i Mateo Kovačić.

Iskustva iz Bundeslige podelili su Filip Kostić i Marko Grujić. A naredne planove otkrio je i nekadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije Veljko Paunović.

Osvrnuli smo se i na dešavanja u La Ligi.

Podsetili smo se koji su se to fudbaleri povukli u 2019. godini, a bavili smo se i momcima koji tek treba da postanu zvezde. A napravljen je i kompletan osvrt na dešavanja tokom prethodne godine.

Nastavljena je i priča o izgradnji nacionalnog stadiona.

Mogli ste da čitate o Flamengui tome kako je jedan Portugalac usrećio 30 miliona Brazilaca, karijeri princa Andaluzije Hoakina i plasmanu Finske na EURO.O situacij u kojoj je Kaljari i kako vazduh Sardinije osvežava i najodbačeniji otpad.

Imali ste priliku da pročitate priču o ‘bogu malog fudbala’, srpskom fudbaleru i američkom reprezentativcu, šampionu MLS –Predragu Radosavljeviću.

U paketiću su se našli i intervjui sa Farukom Hadžibegićem i Stevanom Jovetićem.

Chris Hyde Getty Images Sport

Za vas smo anketirali 18 renomiranih svetskih novinara kako bismo što bolje najavili predstojeću tenisku sezonu.

Detaljno smo vam objasnili kako funkcioniše ATP Kup i zašto pare nisu problem.

Mogli ste da čitate i intervjue sa Dušanom Lajovićem i Olgom Danilović.

Novu godinu ste dočekali sa Tijanom Bošković, najboljom odbojkašicom Evrope i sveta. O novom uspehu svetskih i evropskih šampionki i svojoj novoj ulozi u timu govorila je i Mina Popović.

CEV

Selektor odbojkaša Slobodan Kovač proveo vas je kroz sve etape svoje bogate karijere, a o evropskoj tituli i svom zaveštanju pričao je i Marko Podraščanin.

Srpske rukometašice osvojile su na Svetskom prvenstvu šesto mesto, što im je najbolji rezultat u poslednjih šest godina. O tome i narednim olimpijskim kvalifikacijama razgovarali smo sa Draganom Cvijić i Kristinom Liščević. A za čime imaju da žale Crnogorke posle petog mesta na planetarnom šampionatu otkrila je Jovanka Radičević.O svom putu pričao nam je i Petar Kapisoda.

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić najavio je odlazak zlatne generacije posle Olimpijskih igara u Tokiju, a situaciju na domaćoj sceni ocenio je Igor Milanovićprisetivši se svega što mu se u karijeri dogodilo.

Mlađan Janović sumirao je utiske pošto je odlučio da završi karijeru.

Otkrili smo vam šta sve NFL krije o povredama igrača, a najavili smo novu eru, predstavili kralja tačdaunova Drua Brisa i ispričali priču o San Francisko 49ersima.

Upoznali smo vas i sa ragbistima Partizana.

U paketiću ste mogli da pronađete i preled godine u boksu.

Tradicionalno je najavljena novogodišnja turneja Četiri skakaonice, a pokušali smo da vam predstavimo i nešto drugačiju Mikaelu Šifrin.

Nije neprimećeno prošla ni priča o tome kako je Sent Luis Bluz došao do prvog Stenli kupa.

O tome da je sve moguće mogli ste da naučite od Željka Dimitrijevića i Filipa Radovića i Ilije Tadića.

Mirco Lazzari gp/Getty Images

Paketić je sasvim otpakovan pričom o Horheu Lorencu. A u auto-moto sektoru našli su se i intervjui sa Fabiom Kvartararom, Polom Espargarom, dok je Kolin Edvards otkrio koliko dugo ćemo još gledati Valentina Rosija. Pozabavili smo se i time zašto Niko Hilkenberg nije postao Šumaherov naslednik.

To bi bilo to za novogodišnji paketić. Narednih meseci vas kako na televiziji, tako i sajtu Sport Kluba čeka mnogo ekskluzivnog sadržaja.