Alexis Boichard/Agence Zoom/Getty Images

Blog ostalo

24.05.2020 / 12.00

"Nije loše, ali niko ne vozi tako kao Rok"

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Slanje komentara nije uspelo.

LalaNS

Sjajan mladić i sportista. Proveli smo zajedno vojni rok u JNA u Mariboru 1987, izviđačka četa. Tada se zabavljao s Mateom Svet, takođe vrhunskom skijašicom. Šteta...

Odgovori 3 0

Igor

Sjajni Rok Petrovič...ne zaboravite da su tu bili i Jože Kuralt i Grega Benedik, takodje izvrsni skijasi

Odgovori 17 1

Dalas

Jedan od heroja mog ranog detinjstva uz primoža ulagu, mateju svet, moniku seleš,dražena,radije, kukoča, topića, snežane pajkić, vujovića, divca, paspalja, grbovića,željka, đorđevića, danilovića,djurovskog, mijata, jokana...

Odgovori 36 5

MrkMlnkvc

To što si nabrojao je razdoblje od bar 15 godina. Ti si svetski rekorder u dužini trajanja detinjstva, osim ako nisi počeo da pratiš sport istog trenutka kad si se rodio.

24 13

Dalas

za ovog dole što mu nije najjasnije, a replicirao mi.To je razdoblje od svega par godina odnosno od 85/6.do 90 ih.Svi nabrojani su bili zapaženi u tom razdoblju i najradije se sećam sportskih događaja iz tog vremena,naročito utakmica reprezentacije ali i čuvene generacije partizanovih košarkaša..

1 1

Izazov

Joga i meditacija koje se pominju u tekstu su malo više uticale i to negativno. Rok je uvrteo sebi u glavu da će biti mnogo brzi ako bude što manje dodira skija i snega, odnosno da je savršeno da skije uopšte ne dodiruju sneg.

Odgovori 15 1

* Sva polja su obavezna

Rosi: 2021? Moraću mnogo da radim, mator sam

Rosi: 2021? Moraću mnogo da radim, mator sam

Rosi: 2021? Moraću mnogo da radim, mator sam

Devetostruki svetski šampion Valentino Rosi naglasio je da će sigurno naredne sezone voziti u Moto GP šampionatu i da će preći u Petronas Jamahu, ali da ugovor još nije potpisao samo zato što nije još spreman.

Ili se registrujte ili nema ABA lige!

Ili se registrujte ili nema ABA lige!

Ili se registrujte ili nema ABA lige!

Skupštini ABA lige je završena, a odmah je zakazan nova, tačnije rečeno nastavak, koja će biti održana za nekoliko dana i na kojoj će ključna tačka biti pravni status ABA lige kao privrednog društva.
Loading...