Getty Image/Adam Nurkiewicz

Blog ostalo

23.09.2020 / 10.00

Zlatna Vera

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Slanje komentara nije uspelo.

Sloba

Uz dužno poštovanje, Ivana Veri nije ni do kolena! Ako ikada bude imala neki rekord onda možemo da pričamo o tome, a i bojim se da je Ivanino vreme na izmaku, sve više vodi računa o drugim stvarima u poslednje vreme (što ne umanjuje njene uspehe)...

Odgovori 2 0

Kkk

Ivana Španović je svakako u kategoriji s njom kad se vide medalje sa velikih takmičenja. To naravno ne umanjuje veličinu Vere Nikolić.

Odgovori 3 1

Labud

Španovic drži svetski rekord u skoku u dalj?

2 2

Kkk

Labude pročitaj šta sam napisao. Koliko je crnaca tada bilo na atletskim mitinzima i kako su tada trenirali? Ako baš očeš da se teraš.

2 2

Labud

Šta je Dzesi Ovens(1936) Indijanac? Bob Bimon Šezdesetih godina je bio Eskim? Meni malo vas komentar lici na rasizam.

2 2

BG

Pošto osporavate rezultat Vere Nikolic mitinzima kojih nije bilo. Pa to je dokaz njene velicine ona je Svetski rekord postavila bez "zečeva" na svetskom prvenstvu. A to da tada nije bilo kvaliteta radi slabe konkurencije pokazuju rekordi Vere i Daneta Korice koji su trajali decenijama. O Stekicu je glupo i pricati. Pozdrav

2 0

Kkk

BG ništa ja ne umanjujem njen uspeh, naprotiv, ali ne mogu da gledam da se veliki uspesi Španovićeve blate. Stekić čovek sa preko 100 puta preko 8 metara, ali omane na većim pozornicama.

0 2

Labud

Fenomenalan clanak koji je realno napisan. Imam dve zamerke, zasto nema potpisa novinara koji su obavili divan posao. Druga zamerka je jedino na stavljanje Ivane Spanovic u ovu pricu zato sto joj ovde nije mesto po sportskim zaslugama. Onda ste mogli staviti i Snezanu Pajkic. Realno ni Ivana ni Snezana nisu ni blizu Nikolicevoj koja je bila na vrhu svetske atletike.

Odgovori 9 1

Ljubitelj Atletike

Lepo je sto ste se setili Vere Nikoli ali mi je zasmetalo to sto ste izjednacili nju i Ivanu Španovic. Vera Nikolić je bila svetska rekorderka i svetska Šampionka. Ivana Španovic uz sve postovanje to nije. Ja sam stariji čovek koji je gledao trke Vere Nikolić i vi deco nemate ni približno predstavu kolika je ona legenda u svetskoj atletici.

Odgovori 9 1

* Sva polja su obavezna

"Doveli smo ih do ivice ponora, ali ih nismo gurnuli"

"Doveli smo ih do ivice ponora, ali ih nismo gurnuli"

"Doveli smo ih do ivice ponora, ali ih nismo gurnuli"

Trener Ajaksa Erik ten Hag smatra da je njegov tim bio odličan protiv Liverpula u prvom kolu Lige šampiona.

Josip Brekalo zaražen koronom

Josip Brekalo zaražen koronom

Josip Brekalo zaražen koronom

Hrvatski fudbaler Josip Brekalo pozitivan je na koronavirus, saopštio je njegov klub Volfsburg.
Loading...