Marco Luzzani/Getty Images

Branislav Jocić

26.03.2020 / 20.00

Stvarno su bili - "Magični Mađari"

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Slanje komentara nije uspelo.

Eči

Svaki iole stariji Mađar zna šta se podrazumeva pod "Hot - harom" (6:3), a to je u ono vreme bilo kako kada bi recimo 80-ih godina neka evropska reprezentacija dobila NBA tim sa 20 razlike. I još su se Englezi kurčili, pa su otišli da se "osvete" u Budimpeštu ... uh, kako su se samo zjb. I tačno je, verovatno je ta Mađarska bila najjači tim koji nikada nije osvojio svetsko prvenstvo, ali imala je i dva strašna i podjednako jaka konkurenta, a to su Holandija iz 70-ih (Krojf, Neskens, Krol i društvo) i moj omiljeni Brazil iz početka 80-ih (Ziko, Sokrates, Falkao, Žunior ...). Koliko nas je samo plakalo, kad su ih šugavi Italijani eliminisali, a dva puta sru prešli polovinu u toj utakmici i Rosi je odigrao kao da si ukrstio životno izdanje Pančeva i Inzagija (sva 3 puta na utakmici se našao na pravom mestu). Sportski pozdrav

Odgovori 9 1

Мрча

Нођон јо су били😀

Odgovori 0 1

Dexx

Najbolji tim svih vremena! Tako lagano su izvrtali sve protivnike da je to bilo fascinantno. Tamburaju Njemce svaki put i u finalu 54’ ih Njemci dobiju. Jedino je možda Peleov tim 70’ bio bolji, ali tu su negdje.

Odgovori 12 1

JC14

@Dexx - istina, mada i Holandjani 74 su mi egal, igrali su najbrzi fudbal naspram rivala a bez titule ostali isto na bezvezan nacin u finalu u kom su bili dosta bolji od najjace selekcije Nemacke ikada koja je jos i domacin bila. Bravo za ove tekstove SK, po ko zna koji put kazem

7 0

Alex

Madjarska "laka konjica"

Odgovori 30 0

* Sva polja su obavezna

Rumenige: "Skuplje, brže i više" će prestati

Rumenige: "Skuplje, brže i više" će prestati

Rumenige: "Skuplje, brže i više" će prestati

Predsednik minhenskog Bajerna Karl-Hajnc Rumenige očekuje da će kriza izazvana koronavirusom ostaviti posledice na tržište.

Predsednik Lestera pomaže ugroženim malim biznisima

Autor

Predsednik Lestera pomaže ugroženim malim biznisima

Predsednik Lestera pomaže ugroženim malim biznisima

Predsednik Lestera Ajavat Šrivadanapraba obratio se navijačima pismom i najavio početak humanitarnog programa "Želja na poklon 2020" u čast danu kada bi njegov pokojni otac napunio 62. godine.
Loading...