Kvarachelija na vreme napustio Rusiju, sad blista u Napoliju

Kvarachelija Napoli's Khvicha Kvaratskhelia in action with Liverpool's Fabinho Champions League - Group A - Napoli v Liverpool
REUTERS/Ciro De Luca

Nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda i reprezentacije Rusije Andrej Kančelskis pohvalno je govorio o novoj zvezdi Napolija Kviči Kvaracheliji.

Povezane vesti

Ovaj 21-godišnji reprezentativac Gruzije je u prvih šest mečeva za Napolitance postigao četiri gola i upisao dve asistencije. Blistao je i u poslednjoj pobedi nad Liverpulom od 4:1 u prvom kolu Lige šampiona.

„Čujem komentare da će ako ovako nastavi Kviča jednog dana zaigrati i za neki vrhunski klub. Zar Napoli nije vrhunski klub? Napolitanci su uvek imali sjajan tim koji je važio za jednu od najboljih evropskih ekipa. Drago mi je što Kvarachelija dobro radi, jer je Serija A veoma specifična liga, ne uspevaju svi da se snađu tamo. Želim mu mnogo sreće u Italiji. Napustio je Rusiju na vreme i iskoristio šansu da se okuša u vrhunskoj evropskoj ligi“, rekao je Andrej Kančelskis za ruske medije.

Kviča Kvarachelija proglašen je za igrača meseca (avgusta) u Seriji A. On je ovog leta prešao u Napulj iz gruzijskog kluba Dinamo Batumi. Prethodno je igrao u Rusiji za Rubin iz Kazanja i Lokomotivu iz Moskve.

Za reprezentaciju Gruzije odigrao je 17 utakmica i postigao osam golova.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!