SK NFL Fantasy liga: Hladna osveta vicešampiona

Skener 27. okt 201719:07 > 19:17
Printcsrean

Polako, ali sigurno bilžimo se drugoj polovini šampionske trke NFL fantasy SK lige i kako svari stoje, već se iskristalisala slika ko su potencijalni učesnici plej-ofa.

Stephen Dunn, Getty Images Sport

Sedma nedelja donela nam je puno uzbuđenja, a sve oči bile su uprte u okršaj prošlosezonskih finalista. Zajačar Poisons Branislava Jocića uspeo je i to veoma ubedljivo da se revanšira kolegi Igoru Gaćeši čiji je tim Necessary Roughness doživeo ubedljiv poraz sa 59 poena razlike. Međutim, treba istaći da je povreda Karsona Palmera imala veliki uticaj na konačni rezultat. Sa druge strane istakli su se Džejmis Vinston, Greg Zurlajn i odbrana Džeksonvila.

Veoma mi je drago zbog pobede protiv „Necessary Roughness“ u ovom kolu iz dva razloga. Prvo, bar sam se delimično osvetio Igoru za poraz u velikom finalu prošle sezone, a drugo, uhvatio sam voz za plasman u plej-of. Iako je Džordi Nelson bio bez učinka, opet mogu da se zahvalim odbrani Džeksonvila i šuteru Remsa Gregu Zurlajnu, koji su prava fantasy otkrovenja sezone. Ali, tek sada me čeka težak posao, jer mi više od pola tima ima slobodnu nedelju. Biće gotovo nemoguće sastaviti bilo šta više od prosečnog tima, ali nadam se konačnom buđenju Hulija Džounsa“ – rekao je Jocić, poznatiji i kao Bane Šef.

Printcsrean

Moja malenkost koja predvodi VTO formaciju došla je do četvrte pobede u sezoni, pre svega zahvaljujući odličnoj roli Marka Ingrama kojeg su pratili Dag Boldvin i raspoložena odbrana Tenesija. Kada je u pitanju pozicija kvoterbeka tu sam imao slatke muke, ali sam na kraju prednost dao Kirku Kazinsu. Nažalost ponovo nekompletni Džabalebaroši Nenada Milunovića nisu uspeli da unesu neizvesnost u ovaj dvoboj koji je mogao i drugačije da se završi.

Printcsrean

Najneizvesniju bitku vodili su Child Please Mihaila Stefanovića i VILK Dorćol Vladimira Vesića, a pitanje pobednika rešeno je u noći između ponedeljka i utorka posle MNF-a. Dorćolci su pre pomenutog meča, na kojem su se sastali Filadelfija i Vašington, imali 10 bodova zaostatka, a peti ovosezonski trijumf doneo im je Kris Tompson sa 15.20 poena. Mihailo žali, jer je pružio šansu Eriku Dekeru umesto Kevinu Bendžaminu koji je doneo 6.50 poena, dok je Deker utakmicu završio sa nulom. Mada ga je i komesar lige častio ostavljanjem na klupi Amarija Kupera i O Džej Hauarda, koji su doneli 35, odnosno 23.80.

Printcsrean

Najefiksniji meč odigrali su New Belgrade Vikings Vladimira Novakovića i DC Karaburma City Predraga Juriševića. Oba kvoterbeka donela su preko 50 poena, ipak epitet junak utakmice poneo je Tajrik Hil sa 22.50.

Printcsrean

Mean Machine Dejana Golalića uspeo je veoma brzo da se oporavio od pretrpljenog poraza u prošlom kolu, a cenu za taj neuspeh platili su izabranici Srđana Ercega okupljeni pod imenom Speed Raiders.

Printcsrean