Getty images/Jan Kruger

Borilački

08.11.2018 | 10.25 > 10:27

Ništa od "krvi i suza": Mejveder nije pristao na borbu

Autor

Iako je za novogodišnju noć bio najavljen meč Flojda Mejvedera i japanskog kik boksera Tenšina Nasukave, od toga neće biti ništa. Legenda boksa oglasila se saopštenjem na društvenim mrežama u kome je objašnjeno da borbe neće biti kao i zašto je to tako.

Flojd Mejveder, Floyd Mayweather Jr.

Sam Greenwood/Getty Images

Bivši svetski šampion u boksu u pet kategorija Flojd Mejveder trebalo je da se vrati u ring i 31. decembra ima borbu sa kik bokserom iz Japana Tenšinom Nasukavom. Pravila meča nisu bila određena pred najavu meča, ali sada to nije ni važno jer borbe neće biti.

"Sada kada sam se vratio u Ameriku nakon dugog i razočaravajućeg puta u Javan, imam vremena da se obratim svojim navijačima ali i medijima u vezi sa nedavno najavljenim događajem. Pre svega, želim da budem jasan - Flojd Mejveder nikada nije pristao na zvaničnu borbu sa Tenšinom Nasukavom. Zapravo, uz svo poštovanje, nikada nisam ni čuo za njega dok ga nisam upoznao u Japanu. Imao sam ponudu da učestvujem u devetominutnoj egzibiciji u tri runde sa protivnikom koga će izabrati Rizen borilačka federacija. Brent Džonson me je obavestio da će to biti egzibicija priređena za mali broj dobrostojećih gledalaca koja će imati zabavan karakter i neće biti prenošena na televiziji nigde u svetu", napisao je Mejveder.

"Kada sam došao na konferenciju za medije, moj tim i ja smo bili potpuno iznenađeni novim razvojem događaja i trebalo je odmah to da zaustavimo. Želim iskreno da se izvinim mojim navijačima zbog pogrešne informacije koju su dobili na ovoj konferenciji. Uveravam vas da nisam bio upoznat sa situacijom i da nisam pristao na bilo kakav dogovor za borbu koja je najavljena. Žao mi je zbog svih navijača koji su doputvali na konferenciju, žao mi je zbog svega", dodao je Mejveder i zaključio:

"Ja sam bokser u penziji koji zarađuje mnogo novca za pojavljivanje u javnosti, gostovanja i manje ugovorene egzibicije".

Komentari (5)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

asdasd

tako veliki bokser a tako mali covek..

Odgovori 5 0

NR

Pussy bio pussy ostao!

Odgovori 4 3

Zulu1989

Истина.Боксер у пензији, који да је ушао у ринг са овим кикбоксером, вероватно жив не би изашао.Чисто сумњан да ти "добростојеђи" Јапанци нису издвојили милионе евра да би гледали тебе.Тако да то да ти нису понудили позамашну своту новца пада у воду..Страх и ништа више.Баја си кад ти кикбоксери и мма борци улазе у ринг по боксерским правилима.А где си кад треба да буде обрнута ситуација?

Odgovori 14 19

* Sva polja su obavezna

Mejveder "uskoro" počinje ozbiljne pripreme za MMA

Autor

Mejveder "uskoro" počinje ozbiljne pripreme za MMA

Mejveder "uskoro" počinje ozbiljne pripreme za MMA

Flojd Mejveder potvrdio je da uskoro počinje sa treninzima kako bi postao MMA borac.

Izazov: Mejveder vs Kobi, za milion dolara

Autor

Izazov: Mejveder vs Kobi, za milion dolara

Izazov: Mejveder vs Kobi, za milion dolara

Ako razmišljate realno, postoje neki ljudi sa kojima zaista ne želite da se takmičite. Posebno ne ako su u igri i veliki novci.
Loading...