Fortuna eSports
Esports 12.06.2018 | 19:28 > 19:31

SEMINTE i sXe ponovo igraju za Nexus

Nexus Gaming se pojačao pred nastavak druge sezone CS:GO Esports Balkan Lige, dovođenjem svoja dva bivša igrača koja su u oktobru prošle godine prešli u XPC Gaming, a u pitanju su Cristian "sXe" Nita i Bodea "SEMINTE" Valentin.

Fortuna eSports

Nexus se odlučio za nove promene nakon lošeg starta u drugoj sezoni, gde su u sedam mečeva ubeležili samo dve pobede. Ekipa koja je prošle godine stigla do plejofa za sada ne uspeva da pruži dobre partije u najvećoj regionalnoj CS:GO ligi, zbog čega su promene bile neminovne.

Tim će napustiti Ivan "iM" Mihai i Raul "Blytz" Gligor, koji su u ekipi proveli četiri, odnosno dva meseca. Mladi talenti se ipak nisu snašli i pokazali nivo igre koji se od njih očekivao, zato se Nexus vraća uigranom sastavu sa kojim mogu očekivati više uspeha. Tim bi uskoro trebalo da počne da trenira u gejming kući iznajmljenoj za pripreme kako bi dosegli svoj pun potencijal, a u tom slučaju možemo očekivati rumunsku ekipu da mnogo ozbiljnije pripreti ekipama Windigo i Valiance, nego što su trenutno u mogućnosti.

Nexus Gaming će svoj prvi meč u novoj postavi odigrati u sutrašnjem vanrednom kolu Esports Balkan Lige od 21:00 protiv Bajinih Pulena, jednih od glavnih rivala za mesto u plejofu.

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

JayzaR istupio iz Digital Chaosa

JayzaR istupio iz Digital Chaosa

Švedski CS:GO igrač srpskog porekla Aleksandar "jayzaR" Žarković je uklonjen iz tima Digital Chaos, nakon što je ekipa odlučila da su neophodne promene unutar tima usled serije loših rezultata.

Najavljen ELEAGUE Premier, otkriveni pozvani timovi

Najavljen ELEAGUE Premier, otkriveni pozvani timovi

ELEAGUE je otkrila tačno vreme održavanje sledećeg Premier turnira, kao i imena svih osam ekipa koje će učestvovati na njemu.

EnVyUs zvanično raspustio CS:GO timove

EnVyUs zvanično raspustio CS:GO timove

Direktor organizacije Mike Rufail je u zvaničnom saopštenju potvrdio da Team EnVyUS ukida obe svoje CS:GO ekipe, A tim i akademiju.

Imperial preko OpTica do DreamHack Open Summer titule

Imperial preko OpTica do DreamHack Open Summer titule

Imperial je postao neverovatan uspeh postavši prvi tim koji je osvojio jedan DreamHack CS:GO turnir a da je došao iz kvalifikacija, dokazavši još jednom da su jedan od najtalentovanijih ekipa na sceni trenutno.
Loading...