ESL

Esports

13.02.2019 | 10.40 > 10:43

Pale teške reči: TACO nazvao JW-a varalicom i lažovom

Sve je počelo kao još jedan javni apel u vezi radara i problema sa njim koji je već neko vreme prisutan, ali se debata koja se rasplamsala ubrzo pretvorila u vređanje kakvo dugo nismo imali prilike da vidimo među profesionalnim igračima.

DreamHack

Za početak, treba napomenuti da je ova rasprava urodila plodom i da je Valve noćas objavio da su izbacili novi patch u kom su ispravili bag koji je dozvoljavao igračima da vide protivnika u dimnoj bombi preko radara.

Ali put do toga nije bio lak.

Epitacio "TACO" de Melo možda nije prvi pokrenuo raspravu oko ovoga, ali je njegov post prikupio najviše pažnje i komentara javnih ličnosti.

Janko "YNk" Paunović je izjavio da ESL, kome se TACO prvobitno obratio, ne može previše toga da uradi, pošto je to nešto što mora sam Valve da ispravi, što se na kraju ispostavilo tačnim.

Chad "SPUNJ" Burchill se nadovezao rekavši da neprijateli treba upotpunosti da se sklone sa radara dok se cela situacija ne sredi, dok je Maikil "Golden" Selim dao interesantan predlog da se napravi razmak od par sekundi između prikaza gde se protivnici nalaze.

Ubrzo se ubacio i Jesper "JW" Wecksell iz Fnatica, koji je prokomentarisao da zoom radara koji TACO spominje nije problem, već to što se protivnici vide pre neko što dim u potpunosti nestane, na šta je TACO prokomentarisao kako je JW tek pre mesec dana otkrio za ovaj bug, aludirajući da će sada početi da ga koristi.

JW mu nije ostao dužan, odgovorio je kako jeste zaista pre mesec dana otkrio i da je odmah nakon toga obavestio igrače sa kojima komunicira, i da nema potrebe za takvim tonom u razgovoru, dodavši kako je on dominirao igrom pre nego što su igrači uopšte i znali da nameste konfiguracije u igri, a kamoli nešto više.

TACO je odgovorio kako on ZNA da JW zna za ovaj bug mnogo duže od mesec dana, i da ga je mesecima, možda čak i godinama koristio, a onda su usledila i direktna vređanja, koja su u međuvremenu obrisana sa Tvitera:

Screenshot

Kada se sve sabere, malo drame pred velika takmičenja nikad nije škodilo, a iako su ovoga puta zaista pale ozbiljne uvrede, bar nešto konstruktivno se izrodilo iz svega toga - Valve je konačno regulisao sitnicu koja ma koliko mala bila, zaista je mogla da da prednost igračima i timovima u određenjim situacijama.

CS:GO , Taco , JW

Komentari (1)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Fury

Taj bag su najvise koristili igraci astralisa, posebno gla1ve. Covek ima vise smoke killova nego svi profici zajedno.

Odgovori 0 0

* Sva polja su obavezna

DreamHack Rio: Valiance zaustavljen u polufinalu

DreamHack Rio: Valiance zaustavljen u polufinalu

DreamHack Rio: Valiance zaustavljen u polufinalu

Naš predstavnik na CS:GO turniru DreamHack Open Rio 2019 je završio učešće u polufinalu, nakon što su doživeli 2-1 poraz u veoma neizvesnom meču od ispostaviće se budućeg šampiona - ekipe AVANGAR.

ESL Pro Liga: FaZe zauzeo prvo mesto u grupi B

ESL Pro Liga: FaZe zauzeo prvo mesto u grupi B

ESL Pro Liga: FaZe zauzeo prvo mesto u grupi B

FaZe Clan je izašao kao pobednik iz grupe B evropskog izdanja ESL Pro Lige obezbedivši direktan plasman na LAN završnicu devete sezone takmičenja.

Virtus.pro iznenadio dovođenjem novog CS:GO igrača

Virtus.pro iznenadio dovođenjem novog CS:GO igrača

Virtus.pro iznenadio dovođenjem novog CS:GO igrača

Virtus.pro je objavio da je Arek "Vegi" Nawojski koji je do skoro bio na probi zvanično potpisao za slavni tim, iako su sa njim u ekipi doživeli nezadovoljavajući rezultat na nedavno održanom turniru u Belgiji.

AGO se povukao sa DreamHack Rio Opena

AGO se povukao sa DreamHack Rio Opena

AGO se povukao sa DreamHack Rio Opena

Samo dva dana pred početak takmičenja poljska ekipa AGO koja je bila u istoj grupi u kojoj je i Valiance je odustala od turnira usled komplikacija sa zdravljem jednog od svojih članova.
Loading...