Riot

Esports

06.02.2019 | 17.37 > 17:39

Aatrox, Akali i Irelia uništeni u 9.3 patchu

Riot je izbacio novi League of Legends patch kojim se "obračunava" sa nekim od najjačih heroja u igri, zbog čega će ovo biti jedan od najuticajnijih patcheva za LoL esport u proteklih godinu dana.

Riot

Naravno, ove promene će i te kako uticati na svakodnevnu igru u ranked partijama, ali profesionalni LoL je mesto na kom nerfovi najigranijih heroja imaju najveći uticaj.

Aatrox koji je prošao put od trnja do zvezda će biti spušten na zemlju. Jedan od trenutno najboljih solo lejnera, koga povremeno viđamo i u džungli, dobija ogromne nerfove na E magiju, takozvani Umbral Dash, koji ga više neće lečiti protiv heroja, već samo protiv miniona, a takođe se ukida i opcija da imate dva punjenja magije, već ćete moći samo jednom da je bacite pre nego što ode na cd.

Akali je izgubila heal na Q magiji Five Point Strike, ali joj je povećana regeneracija healtha, njena stealth magiju W - Twilight Shroud, sada detektuju kule, a CD je povećan na poslednjem nivou sa 11 na 13 sekundi.

Riot je rešio i da nerfuje Camille u džungli, kako bi se više igrala na top lejnu, a to su uradili tako što su napravili da E magija Hookshot više ne stunuje minione u igri.

Irelia je nastavila da dobija nerfove koji su je pogodili još u prošlom patchu. Sada njen passive Ionian Fervor daje attack speed po nivou kojih može pet umesto četiri da ima, a kada skupi svih pet, onda dobije bonus damage. Bladesurge sda pravi veći damage protiv miniona (sa 105 na 135), dok W - Defiant ance, sada daje 50% manje primljene fizičke štete, umesto 40% fizičke i magijske.

Casiopeia je dobila nerf na Noxious Blast, njenu Q magiju, koja sada ima scale od 0.9 umesto 0.8 AP-a, ali zato na poslednje nivou umesto 255 pravi 215 damage. Miasma, tj. W magija, je dobila nerf na cenu (sada košta 110 mane na poslednjem nivou umesto 70) i DPS (40 umesto 60), kao i max damage (200 umesto 300).

Kada su itemi u pitanju, Riot je u igru dodao Spear of Shojin, nekadašnji Essence Flare, dok su Infinity Edge, Stormrazor, Phantom Dancer i Essence Reaver dobili velike izmene. Rapid Firecannon i Runaan's Hurricane su izgubili 5% crita, a detalje o svim promenama možete pronaći ovde.

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Splyce prošao u četvrtfinale Svetskog prvenstva

Splyce prošao u četvrtfinale Svetskog prvenstva

Splyce prošao u četvrtfinale Svetskog prvenstva

Iako su nakon loše igre u plejin fazi bili otpisani od većine, treći predstavnik Evrope na LoL Svetskom prvenstvu 2019, ekipa Splyce, je uspela da se domogne plasmana u plejof završnicu takmičenja.

Šta nam donosi Riotova igra Legends of Runeterra

Šta nam donosi Riotova igra Legends of Runeterra

Šta nam donosi Riotova igra Legends of Runeterra

Od svih igara koje je Riot nedavno najavio najviše materijala je otkriveno za digitalnu kartičnu igru Legends of Runeterra.

U subotu gledamo finale Red Bull Player One LoL turnira

U subotu gledamo finale Red Bull Player One LoL turnira

U subotu gledamo finale Red Bull Player One LoL turnira

U subotu 19. oktobra osam najboljih amaterskih LoL igrača u Srbiji će se boriti za titulu šampiona države koja će im doneti put u Brazil na veliki internacionalni turnir i šansu da zaigraju na All-Star turniru sa najvećim zvezdama igre.

Stiže LoL Esports Manager

Stiže LoL Esports Manager

Stiže LoL Esports Manager

Riot je odlučio da ispuni još jednu želju zvojih fanova, ovoga puta reč je o esport menadžer igri u kojoj ćete imati priliku da sastavite svoj LoL esport tim snova i vodite ga do velikih titula, a sve to uz direktnu novčanu podršku timova za koje navijate.
Loading...