Riot Flickr

Esports

16.04.2019 | 15.40 > 15:43

Težak poraz Random5 na startu EU Mastersa

Balkanski prvak Random5 je deklasiran od strane grčkih šampiona FP.WLGaminga rezultatom 12-3 u prvom kolu grupne faze takmičenja.

Riot

U sudaru bivših i sadašnjih igrača Esports Balkan Lige trijumfovali su igrači koji se danas bore u grčkoj ligi. Nekadašnji igrači EBL tima Panathinaikos Alexandros "Delitto" Karalis, Nikolaos "Bananitoo" Fakis i Labros "labrov" Papoustsakis, pojačani mid lejnerom šampionskog sastava ASUS-a Dimitris "von" Bakirisom i junglerom Crvene Zvezde Marcin "Behave" Pawlakom su se postarali da balkanski derbi prođe bez iznenađenja.

Random5 je pokušao da sprovede Sona + Taric kombo, ali su napravili veliku grešku uzevši Sonu kao prvi pik, na šta je WLG odgovorio tako što im je uzeo Tarica kada je došao red na njih da biraju heroje. Bananito je potom uzeo Tristanu za sebe i uz podršku Tarica lako preuzeo gejm protiv Kai'Se i Sone, završivši na kraju sa ukupnim skorom 5-0-4.

BIG je potom lako opravdao ulogu favorita protiv Ventusa 17-6 pobedom, pokazavši da timovi zaista igraju na drugačijem nivou i da je BIG sa razlogom prvak Nemačke. U velikom derbiju LEC akademija Fnatic Rising je pregazio Misfits Premier, zahvaljući poznatom solo Q igraču MagiFelixu koji je svojevremeno znao da drži i po 5 naloga u top 10 u Evropi obaravši sve rekorde ovog tima. Njegov 7-0-9 Ryze je bio nepremostiva prepreka za Misfits koji će morati da traži prolaz dalje u preostalim gejmovima.

SK Gaming Prime je napravio veliki uspeh pobedom protiv prvaka Španije Splyce Vipersa, a Toni "Sacre" Sabalić je tokom celog meča imao odlične ultije sa Kennenom. Sa druge strane, Pavle "Yoppa" Kostić je demonstrirao svoje mehaničke kvalitete sa 5-1-4 Riven u pobedi MAD Lionsa protiv Defusekidsa, a u poslednjem meču dana Team LDLC je deklasirao eNsure 20-1.

U današnjim mečevima se sastaju:

18:00 Rogue vs. AS Trenčin
19:00 Sparks For The Win Esports
20:00 FP.WLG vs. BIG
21:00 Random5 vs. Ventus Esports
22:00 Defusekids vs. eNsure
23:00 MAD Lions vs. Team LDLC

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Perkz: Riot treba da ukine Rift Rivals turnir

Perkz: Riot treba da ukine Rift Rivals turnir

Perkz: Riot treba da ukine Rift Rivals turnir

Lider LEC i MSI 2019 šampiona G2 Esportsa, Luka "Perkz" Perković, je na svom strimu otvoreno rekao šta misli o predstojećem Rift Rivals takmičenju uz obrazloženje zašto smatra da je ono trenutno suvišno.

Top lejner Finn unapređen u Rogue A tim

Top lejner Finn unapređen u Rogue A tim

Top lejner Finn unapređen u Rogue A tim

Učesnik LEC lige Rogue je danas objavio na svom sajtu vest da je top lejner njihove akademije Finn "Finn" Wiestal prebačen u A tim gde će se boriti za mesto u startnoj petorci sa Kimom "Profit" Junhyungom.

Top lejner ekipe RNG okončao karijeru

Top lejner ekipe RNG okončao karijeru

Top lejner ekipe RNG okončao karijeru

Prošlogodišnji dvostruki šampion Kine je potvrdio da je njihov igrač Yan "Letme" Junze rešio da završi igračku karijeru, a evo i ko će ga menjati.

Unicorns of Love ušli u rusku LoL ligu - LCL

Unicorns of Love ušli u rusku LoL ligu - LCL

Unicorns of Love ušli u rusku LoL ligu - LCL

Jedan od najupečatljivijih brendova u esportu koji se proslavio takmičenjem u EU LCS ligi se vraća u najviši nivo LoL esporta preko ruske LCL lige.
Loading...