Riot Flickr

Esports

10.10.2019 | 14.39 > 14:41

Otkriven Fakerov nalog na EUW serveru

Najbolji League of Legends igrač svih vremena je došao u Berlin gde će probati da sa ekipom SKT T1 po četvrti put podigne pehar prvaka sveta, a fanovi su za kratko vreme otkrili na kom će nalogu igrati na EUW serveru dok je u Evropi.

fomos

Svako ko igra League of Legends i bar delimično prati LoL esport zna ko je Lee "Faker" Sanghyeok i šta on znači za ovu igru. O onome što je postigao i o njegovoj popularnosti bi mogli satima da pišemo, ali nećemo vam previše oduzimati vremena jer verujemo da sa nestrpljenjem iščekujete da saznate informaciju koja zanima svakog visoko rangiranog igrača na EUW serveru.

Trostruki prvak sveta se nakon neuspele sezone još jednom uzdigao i sa novim igračima u timu doneo dve nove titule korejske LCK lige SKT-u, ali to je sve zagrevanje za Svetsko prvenstvo 2019 gde se od Fakera možda i najviše očekuje da spreči evropske timove da na domaćem terenu dođu do prve (prave) titule LoL prvaka sveta.

Koliko je Faker popularan najbolje opisuje to što se drugi igrači koji igraju na turniru utrkuju da se u hotelu ili Riotovom studiju uslikaju sa njim i podele svoje ushićenje na društvenim mrežama, a skromni Faker zna da iako uživa status legende, to ne znači previše ako na kraju dana neko drugi podigne pehar umesto njega.

Zbog toga se odmah bacio na vežbanje kako je došao u Evropu, a kada je SKT T1 na društvenim mrežama izbacio sliku na kojoj Faker igra u studiju Riota navijači su se odmah bacili u istraživanje kako bi otkrili nalog na kom će igrati.

Faker je u tom momentu igrao Lee Sina u džungli, a prema sastavu ostatka tima lako je utvrđeno da igra na nalogu koji se zove hide on stream, novom nalogu koji je kao i svi koje Riot dodeli profesionalnim igračima na startu tu negde oko Diamond 1 nivoa.

Tako da ukoliko ste vi ili neko od vaših prijatelja Diamond 1 ili neki veći rang, imaćete retku priliku da u narednih nekoliko dana zaigrate protiv najvećeh svih vremena, a jedan korisnik Reddita je već prigrabio slavu pohvalivši se kako je pobedio Fakera i to igrajući protiv njega na midu. On je igrao Katarinu dok je Faker igrao Gangplanka, ali je priznao da nije bilo previše akcije na midu, da je Faker igrao izuzetno agresivno, ali da je njegov bot lejn išao 1-14 za oko 20 minuta igre, zbog čega ni sam Faker nije mogao da preokrene tok partije.

Poput Fakera, na EUW serveru sada igraju i preostali igrači njegovog tima, kao i članovi ostalih korejskih, kineskih i američkih ekipa, tako da je ovaj period tokom Svetskog prvenstva prava poslastica za sve igrače koji imaju dovoljno visok rang da susretnu zvezde igre u Summoners Riftu.

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Elemental drejkovi menjaju izgled Summoners Rifta

Elemental drejkovi menjaju izgled Summoners Rifta

Elemental drejkovi menjaju izgled Summoners Rifta

League of Legends će nakon završetka aktuelne sezone još jednom proći kroz ogromne promene, a 2020 predsezona se zove Rise of the Elements i sa sobom donosi još veći uticaj drejkova nego što smo do sada navikli.

Arcane je ime Riotove animirane serije

Arcane je ime Riotove animirane serije

Arcane je ime Riotove animirane serije

Među iznenađenjima koje nam je Riot priredio za proslavu desetogodišnjice igre League of Legends se izdvaja i animirana serija pod nazivom Arcane koja će najverovatnije imati premijeru negde u toku sledeće godine.

Riot zvanično najavio PET novih igara

Riot zvanično najavio PET novih igara

Riot zvanično najavio PET novih igara

Riot je noćas u sklopu proslave 10 godina svog prvog gejming naslova League of Legends otkrio čak pet novih igara koje bi trebalo da izađu u toku 2020. godine.

Lucianova žena Senna je sledeći LoL heroj

Lucianova žena Senna je sledeći LoL heroj

Lucianova žena Senna je sledeći LoL heroj

Lucian je konačno uspeo da oslobodi svoju ženu od Thresha u najnovijem trejleru koji je Riot izbacio i ona će mu se uskoro pridružiti u Summoners Riftu kao prvi strelac support u igri.
Loading...