Riot Flickr

Esports

30.10.2019 | 10.35 > 10:37

Riot otkrio magije novog LoL heroja Senne

Iako smo po nešto od njih mogli da naslutimo iz zvaničnog trejlera, tek sada vidimo koliko će moćna biti Lucianova žena u Summoners Riftu.

Riot

Kao i većina novijih heroja u LoL-u Senna donosi inovacije u sam stil igre time što je prvi heroj koji je na neki način hibrid ADC-a i supporta. Iako će se primarno igrati kao support, Senna igraći će morati da razumeju agresivan stil igre kako bi sa njom izvukli maksimum, a evo i zašto.

Njene magije često u isto vreme leče saigrače i oštećuju protivnike, što zahteva odlično razumevanje agresivnog i defanzivnog stila igre, kao i procenu toga u kom pravu treba da se odvija borba pred vama, bilo da je u pitanju 2 na 2 sudar na botu ili 5 na 5 timska borba. Zbog svega ovoga čini se da će Senna biti mnogo veći izazov za solo igranje nego u profesionalnim partijama gde igrači tačno znaju šta rade i šta im je plan svake sekunde igre.

Njena pasivna veština koja se za sada zove Absolution (Riot nije potvrdio imena magija tako da još uvek postoji šansa da dođe do promene pre izlaska heroja) omogućuje Senni da koristi maglu koju baca sa W magijom da ojača njen AA (auto attack) napad i Q magiju.

Njeno Q je ujedno i veoma slično Lucianovom Q. U pitanju je skillshot zrak iz njene puške koji ispaljuje ispred sebe i koji leči saigrače a oštećuje protivnike. I da, zove se Piercing Darkness, nasuprot Lucianovom Piercing Light-u.

I njen W će poput Q morati da pogodi protivnika. Takođe se ispaljuje pravolinijski s tim što kada pogodi protivnika na kratko će ga zadržati u mestu i to ne samo njega već i heroje oko njega, što znači da ukoliko ciljate miniona između dva heroja možete na kratko stun-ovati oba.

Uz ult, njena magija o kojoj se najviše priča je E - Black Mist. Na prvi pogled zaista zvuči kao nešto prejako, jer je u pitanju skill koji okruži Sennu maglom nakon čega protivnici ne mogu da je vide, i to ne samo nju već i heroje iz njenog tima koji se takođe nađu u magli. Kao šlag na tortu dolazi to što kada heroji izađu iz magle ne mogu da se napadnu nekoliko sekundi i vide se kao duhovi - sve dok oni sami ne napadnu protivnika.

Njen ulti se zove Shadow of the Dawn i na neki način je mešavina ultija Ezreala i Sorake. Može ga baciti preko cele mape i svi heroji iz njenog tima koje pogodi budu zalečeni, dok protivnike oštećuje. Ova magija može napraviti ogroman preokret u timskoj borbi gde su svi heroji na jednom mestu, ali baš zbog toga očekujemo da cifre budu nerfovane ukoliko se ispostavi da je heal/damage deo ultija prejak.

Riot

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Kingzone Cuzz je novi član (SKT) T1

Kingzone Cuzz je novi član (SKT) T1

Kingzone Cuzz je novi član (SKT) T1

Bivši jungler Kingzone DragonX Moon "Cuzz" Woochan će igrati za šampiona Koreje od naredne sezone u LCK ligi.

TSM i CLG zamenili support igrače

TSM i CLG zamenili support igrače

TSM i CLG zamenili support igrače

LCS ekipe Team SoloMid i Counter Logic Gaming su izvršile razmenu igrača na support poziciji pred narednu sezonu lige. Vicent "Biofrost" Wang se vratio u TSM, dok je u CLG došao Andy "Smoothie Ta.

Crown prešao u Counter Logic Gaming Gaming

Crown prešao u Counter Logic Gaming Gaming

Crown prešao u Counter Logic Gaming Gaming

Zvezda OpTic Gaminga Lee "Crown" Minho će nataviti karijeru u Counter Logic Gamingu, potvrdila je američka esport organizacija.

Svenskeren potpisao za Evil Geniuses

Svenskeren potpisao za Evil Geniuses

Svenskeren potpisao za Evil Geniuses

Dennis "Svenskeren" Johnsen je prvi član Evil Geniuses LoL tima koji će se od naredne sezone takmičiti u LCS ligi umesto Echo Foxa.
Loading...