Riot Flickr

Esports

11.11.2019 | 15.38 > 16:13

Gold 3 igrač pobednik 2019 Worlds Pick'Em takmičenja

Samo jedna osoba je uspela da pogodi sve rezultate na ovogodišnjem LoL Svetskom prvenstvu 2019 i osvoji glavnu nagradu na Pick'Em takmičenju, pet ultimativnih skinova, a evo i o kome je reč.

Riot Flickr

Svake godine milioni LoL esport fanova prognoziraju rasplet Svetskog prvenstva i često se desi da niko ne pogodi sve, pogotovo u godinama kada favoriti podbace. Ove godine nije bilo prevelikih iznenađenja u grupnoj fazi takmičenja zbog čega je veliki broj ljudi bio u igri do samog kraja, ali je na kraju samo jedan igrač sa EUW servera pod nadimkom Last Breath uspeo da pogodi raspored timova u svim grupama kao i kompletan ishod plejofa.

On se ubrzo i sam obratio na Redditu praveći post u kom je odgovarao na pitanja drugih igrača, gde smo saznali nešto više o njemu. U pitanju je igrač skromnog Gold 3 ranka koji je nekada igrao Yasua (što se lako da zaključiti po njegovom nadimku) a danas je Xerath main. Za razliku od prethodnih situacija u kojima su ponekad najbolje prolazili igrači koji bi nasumično kliktali na ishod, ili pijani birali timove, Lasth Breath je neko ko prati sve najveće LoL lige u čemu se i krila tajna njegovog uspeha.

Prateći kinesku LPL ligu bio je svestan da je ona trenutno ubedljivo najjača liga na svetu zbog čega je i odabrao FPX kao pobednika, a takođe je pretpostavio i da će oni namerno slabije odigrati u grupnoj fazi kako ne bi pokazali previše toga pre nego što je potrebno.

Zbog identičnog razloga je pretpostavio i da će G2 Esports završiti drugi u grupi iza Griffina, korejske ekipe za koju je znao da će podbaciti u plejofu kada na red dođu BO5 mečevi.

Na pitanje zašto je odabrao Splyce kao drugi tim u grupi B iako je trećeplasirani tim LEC lige izgledao izuzetno slabo u plejin fazi, Last Breath je odgovorio da je verovao u lidera tima i najboljeg igrača ekipe ADC-a Kaspera "Kobbe" Kobberupa, tačnije u to da će njegov kvalitet biti dovoljan da iznese Splyce ispred prosečnih rivala u grupi.

Na pitanje zašto je odabrao Fnatic ispred Royal Never Give Up u grupi smrti, odgovorio je da je to bila jedna od najtežih odluka, ali da je na kraju prelomilo to što je verovao da je Fnatic za nijansu jači tim.

Podsetimo, igrači koji pogode sve rezultate Svetskog prvenstva dobijaju sve Ultimate skinove u igri među kojima su: Pulsfire Ezreal, Spirit Guard Udyr, Gun Goddess Miss Fortune, DJ Sona i Elementalist Lux.

Neko je na Redditu predložio da bi pobednik Pick'Em-a trebao da dobije i sve šampionske skinove pobedničkog tima te godine, a ostaje da vidimo da li će Riot reagovati na ovaj zahtev.

Interesantno je da je Last Breath izjavio da ga nije preterano briga za skinove koje je dobio i da mu je mnogo bitnije što će godinu dana moći da se hvali kako je baš on taj kome je pošlo za rukom da pogodi sve rezultate.

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

AGO ROGUE doneo Poljskoj prvu EU Masters titulu

AGO ROGUE doneo Poljskoj prvu EU Masters titulu

AGO ROGUE doneo Poljskoj prvu EU Masters titulu

AGO ROGUE je ubedljivom 3-0 pobedom u velikom finalu 2020 letnjeg EU Mastersa protiv ekipe Team GamerLegion doneo prvu titulu Ultraligi na opštu radost armije poljskih LoL navijača.

Riot izbacio himnu Svetskog prvenstva 2020 - Take Over

Riot izbacio himnu Svetskog prvenstva 2020 - Take Over

Riot izbacio himnu Svetskog prvenstva 2020 - Take Over

Uz League of Legends Svetsko prvenstvo 2020 stiže očekivano i nova himna.

Izvučene grupe za LoL Svetsko prvenstvo 2020

Izvučene grupe za LoL Svetsko prvenstvo 2020

Izvučene grupe za LoL Svetsko prvenstvo 2020

U Kini je danas održan žreb za predstojeće League of Legends Svetsko prvenstvo 2020, a evo kako izgledaju sastavi grupa za plejin i glavnu fazu takmičenja.

Origen LoL tim menja ime u Astralis, Deficio odlazi

Origen LoL tim menja ime u Astralis, Deficio odlazi

Origen LoL tim menja ime u Astralis, Deficio odlazi

Danska esport organizacija Astralis koja je vlasnik LEC ekipe Origen je odlučila da promeni imena svih svojih esport timova u Astralis.
Loading...