Fortuna eSports

Esports

24.07.2020 / 11.04

Howling eSports diskvalifikovan iz Esports Balkan Lige

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Slanje komentara nije uspelo.

Grub_killer

Problem je u sistemu same lige. Iako je zanimljivije gledati ligu iz koje moze da se ispadne i dati priliku da udju na "veliku" scenu novim i neafirmisanim timovima i igracima je mac sa dve ostrice kao sto ovaj primer pokazuje. Generalno, problem je mnogo veci i prisutan je ne samo kod nas nego i globalno, esport organizacije su cesto u gubitcima i zavise od sponzorstava zasnovanih na entuzijazmu pojedinaca. Ali verujem da bi bilo moguce na balkanu napraviti ligu po uzoru na najvece svetske lige (lec, lcs, lck, lpl) i naci 8 do 10 timova koji ce imati zagarantovano mesto bez obzira na rezultate ukoliko imaju finansijsku stabilnost. Mislim da je to sigurniji sistem i za esport organizacije a i za samu ligu. A amatersku i poluprofesionalnu scenu podrzavati na nacin kao i do sada, nacionalnim ligama i cestim turnirima sa nekim simbolicnim nagradama jer se ti turniri vise igraju za prestiz i priliku da se dokazu. Esport je na balkanu jos uvek na samom pocetku i da bi neke ozbiljnije pare usle u opticaj potrebno je upoznati siru populaciju sa samim terminom esport. I tako... :)

Odgovori 5 2

Viktor Bušić

Poštovani gospodine Belopavloviću. Uz svo dužno poštovanje prema vama i Vašoj struci u kojoj, nažalost, slijedom ubrzanog razvoja tehonologije i društvenih mreža, evidentno biležimo pad kvalitete novinarstva i sadržaja kao takvog, bilo bi prije svega profesionalno, u najmanju ruku korektno, da, kad već istupate u javnost sa određenim informacijama, iskoristite barem minimum novinarskog standarda kojeg je postavila novinarska struka i bitni ljudi u novinarstvu unazad stoljeća i više i upotrijebite valjane, kredibilne i transparentne informacije prilikom istupanja u javnost. Nažalost, Vaš članak je upravo suprotno, nekredibilan, netransparentan i nema nikakvu dodanu vrijednost osim prenošenja neprovjerenih informacija. Ukoliko ste zaista htjeli napisati članak kojem će svrha biti obavijestiti javnost o ovom nemilom događaju, trebali ste, ako ništa, kao novinar, poslati službeni dopis našoj organizaciji na koji bi dobili službeni i transparentni odgovor. Ovako, Vaš članak je sramota Vaše struke. S poštovanjem, Viktor Bušić, predsjednik Howling eSports udruge za razvoj Esporta.

Odgovori 5 20

Samo pitam

Vi ste vašim komentarom samo rekli čovjeku da je nesposoban novinar bez ikakve konstruktivne kritike i argumenta. Ja kao lice sa treće strane koje nije upoznato sa detaljima priče iz vašeg komentara mogu samo zaključiti da nije ni čudo sto se ovo desilo. Ako vi kao predsjednik jedne esport organizacije imate potrebu da otvoreno vrijeđate novinara koji je, kao što vidim, čisto pokazao realno stanje, onda bi stvarno trebali da se zapitate kakvu sliku šaljete vi kao predsjednik jedne organizacije o vama kao organizaciji.

18 0

* Sva polja su obavezna

Tirana i Tbilisi mogući rivali Zvezde na putu ka LŠ

Tirana i Tbilisi mogući rivali Zvezde na putu ka LŠ

Tirana i Tbilisi mogući rivali Zvezde na putu ka LŠ

Potencijalni rival Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampina je pobednik duela između Dinama iz Tbilisija i Tirane, odlučeno je žrebom u Nionu.

Tajson vs. Džons – odloženo za 28. novembar

Tajson vs. Džons – odloženo za 28. novembar

Tajson vs. Džons – odloženo za 28. novembar

Do glamurozno najavljivanog povratka Majka Tajsona u ring nakon 15 godina neće doći 12. septembra. Egzibicioni duel legendarnih boraca, Tajsona i Roja Džonsa juniora pomeren je za 28. novembar, objavio je ESPN.

Mijatović za SK: Tate spomenici

Mijatović za SK: Tate spomenici

Mijatović za SK: Tate spomenici

Nismo zaboravili da radimo, samo se ambijent promenio. Treneri mogu da „poginu“ za sedam dana, dok priča o klupskim budžetima jede stvaralačke procese. Postali smo mnogo nestrpljivi, skrenuli sa svog razvojnog puta, kao da smo odustali od postulata koje smo ustanovili.

Halep: US Open? Nisam donela konačnu odluku

Halep: US Open? Nisam donela konačnu odluku

Halep: US Open? Nisam donela konačnu odluku

Rumunska teniserka Simona Halep izjavila je da još nije odlučila da li će učestvovati na predstojećem US Openu.
Loading...