Izvor: Riot Flick
Esports 17.07.2017 | 16:48

Novi poraz SK Telecom T1 u LCK ligi

Aktuelni prvak sveta u igri League of Legends, korejski SK Telecom T1, je doživeo još jedan poraz u regularnom delu 2017 letnje sezone LCK lige, ovoga puta od ekipe Afreeca Freecs, koji su ih savladali rezultatom 2-0.

Izvor: Riot Flick

Afreeca Freecs se trenutno nalaze na petom mestu na tabeli u najjačoj LoL ligi na svetu, i žestoko se bore za prolaz u plejof. Oni su vidno motivisani ušli u ovaj meč, a delimičan rizick sa Rumble-om u džungli im se isplatio, pošto je ceo tim igrao čvrsto i oprezno od samog početka, što im je donelo tri zmaja za pola sata igre, i prednost od skoro 10.000 golda, što im je bilo dovoljno da privedu partiju kraju.

U nastavku SKT T1 je izvršio izmenu na topu, ušao je Park "Untara" Ui-Jin umesto Heo "Huni" Seung-hoona, ali se to nije ispostavilo kao dobar izbor, nakon što je završio drugu partiju sa 0-5-0 skorom.

Njegov Jax nije mogao da uradi ništa koristeći split push taktiku, jer ga je u tome sprečavao protivnički Kassadin, i SKT T1 je bio primoran da skoči u timsku borbu iako im to nije bito prvobitan plan, što se katastrofalno završilo po njih, jer nisu uspeli da zaustave AF da uzmu Elder Drake-a, što im je bilo dovoljno da za privedu meč kraju.

Sa dva poraza u dve nedelje što je izuetno nesvakidašnje za SKT T1, crvene lampice u ekipi su se sigurno uključile, a videćemo šta će tačno svetski prvak uraditi kako se ova serija neuspeha ne bi nastavila.

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

PraY , GorillA i Khan ipak obnovili ugovor sa Longzhuom

PraY , GorillA i Khan ipak obnovili ugovor sa Longzhuom

Aktuelni League of Legends šampion Južne Koreje Longzhu Gaming je ipak uspeo da dođe do dogovora sa članovima tima kojima su istekli ugovori, zvanično je potvrđeno na Fejsbuk stranici organizacije.

MaRin napustio Afreeca Freecs - moguć povratak u SKT

MaRin napustio Afreeca Freecs - moguć povratak u SKT

Korejska esport organizacija Afreeca Freecs je objavila da je top lejner Jang "MaRin" Gyeonghwan juče napustio ekipu, nakon što mu je istekao ugovor sa timom.

Razilaze se Peanut i SK Telecom T1

Razilaze se Peanut i SK Telecom T1

SK Telecom T1 je izdao zvanično saopštenje da je ugovor njihovog junglera Han "Peanut" Wanghoa istekao i da ga neće obnoviti.

PraY i GorillA napuštaju Longzhu Gaming

PraY i GorillA napuštaju Longzhu Gaming

Najpoznatiji League of Legends bot lejn duo koji čine Kim "PraY" Jong-in i Kang "GorillA" Beom-hyeon nisu produžili ugovore sa ekipom Longzhu Gaming nakon neuspelih pregovora koji su doveli do razlaza igrača i organizacije.
Loading...