Izvor: Riot Flick
Esports 17.07.2017 | 16:48

Novi poraz SK Telecom T1 u LCK ligi

Aktuelni prvak sveta u igri League of Legends, korejski SK Telecom T1, je doživeo još jedan poraz u regularnom delu 2017 letnje sezone LCK lige, ovoga puta od ekipe Afreeca Freecs, koji su ih savladali rezultatom 2-0.

Izvor: Riot Flick

Afreeca Freecs se trenutno nalaze na petom mestu na tabeli u najjačoj LoL ligi na svetu, i žestoko se bore za prolaz u plejof. Oni su vidno motivisani ušli u ovaj meč, a delimičan rizick sa Rumble-om u džungli im se isplatio, pošto je ceo tim igrao čvrsto i oprezno od samog početka, što im je donelo tri zmaja za pola sata igre, i prednost od skoro 10.000 golda, što im je bilo dovoljno da privedu partiju kraju.

U nastavku SKT T1 je izvršio izmenu na topu, ušao je Park "Untara" Ui-Jin umesto Heo "Huni" Seung-hoona, ali se to nije ispostavilo kao dobar izbor, nakon što je završio drugu partiju sa 0-5-0 skorom.

Njegov Jax nije mogao da uradi ništa koristeći split push taktiku, jer ga je u tome sprečavao protivnički Kassadin, i SKT T1 je bio primoran da skoči u timsku borbu iako im to nije bito prvobitan plan, što se katastrofalno završilo po njih, jer nisu uspeli da zaustave AF da uzmu Elder Drake-a, što im je bilo dovoljno da za privedu meč kraju.

Sa dva poraza u dve nedelje što je izuetno nesvakidašnje za SKT T1, crvene lampice u ekipi su se sigurno uključile, a videćemo šta će tačno svetski prvak uraditi kako se ova serija neuspeha ne bi nastavila.

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Nakon 534 partije kao support, SKT Wolf igrao u džungli

Nakon 534 partije kao support, SKT Wolf igrao u džungli

Jučerašnji meč prvog kola LCK lige između ekipa SKT T1 i Rox Tigers će ući u anale League of Legends esporta. U njemu smo po prvi put videli legendarnog supporta SKT-a Lee "Wolf" Jaewana kako nakon 534 profesionalne partije kao support igra na drugoj poziciji - kao jungler.

SK Telecom T1 formira PUBG tim

SK Telecom T1 formira PUBG tim

Jedan od najstarijih esport timova na planeti, korejska organizacija SK Telecom T1, je najavila formiranje PUBG ekipe.

Kineska kompanija Kingzone kupila Longzhu Gaming

Kineska kompanija Kingzone kupila Longzhu Gaming

Kineska esport talent agencije Kingzone je prema navodima direktora LongzhuTV-a otkupila njihov LoL tim Longzhu Gaming, koji će se od naredne sezone LCK lige takmičiti pod imenom Kingzone Dragons.

SKT T1 pojačao redove sa još dva igrača

SKT T1 pojačao redove sa još dva igrača

Trostruki LoL prvak sveta, korejska ekipa SK Telecom T1, je pred sam početak nove sezone LCK lige pojačala svoje redove dovođenjem dva mlada talenta, a to su top lejner Park "Thal" Kwonhyuk i jungler Park "Blossom" Beomchan.
Loading...