Riot Flick
Esports 17.07.2017 | 16:48

Novi poraz SK Telecom T1 u LCK ligi

Aktuelni prvak sveta u igri League of Legends, korejski SK Telecom T1, je doživeo još jedan poraz u regularnom delu 2017 letnje sezone LCK lige, ovoga puta od ekipe Afreeca Freecs, koji su ih savladali rezultatom 2-0.

Riot Flick

Afreeca Freecs se trenutno nalaze na petom mestu na tabeli u najjačoj LoL ligi na svetu, i žestoko se bore za prolaz u plejof. Oni su vidno motivisani ušli u ovaj meč, a delimičan rizick sa Rumble-om u džungli im se isplatio, pošto je ceo tim igrao čvrsto i oprezno od samog početka, što im je donelo tri zmaja za pola sata igre, i prednost od skoro 10.000 golda, što im je bilo dovoljno da privedu partiju kraju.

U nastavku SKT T1 je izvršio izmenu na topu, ušao je Park "Untara" Ui-Jin umesto Heo "Huni" Seung-hoona, ali se to nije ispostavilo kao dobar izbor, nakon što je završio drugu partiju sa 0-5-0 skorom.

Njegov Jax nije mogao da uradi ništa koristeći split push taktiku, jer ga je u tome sprečavao protivnički Kassadin, i SKT T1 je bio primoran da skoči u timsku borbu iako im to nije bito prvobitan plan, što se katastrofalno završilo po njih, jer nisu uspeli da zaustave AF da uzmu Elder Drake-a, što im je bilo dovoljno da za privedu meč kraju.

Sa dva poraza u dve nedelje što je izuetno nesvakidašnje za SKT T1, crvene lampice u ekipi su se sigurno uključile, a videćemo šta će tačno svetski prvak uraditi kako se ova serija neuspeha ne bi nastavila.

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Vladimir i Ryze najigraniji ADC heroji u Koreji?

Vladimir i Ryze najigraniji ADC heroji u Koreji?

Odigrani je prvih sedam mečeva najjače LoL lige na svetu - LCK lige, u kojoj smo iz prve ruke imali prilike da vidimo kako je nerf bazičnih statova AD Carry heroja uticao na razvoj profesionalne mete, u kojoj sada vladaju neki potpuno novi heroji na bot lejnu.

Afreeca deklasirala SKT T1, Gen.G bolji od KINGZONE-a

Afreeca deklasirala SKT T1, Gen.G bolji od KINGZONE-a

U današnjim mečevima gledali smo dva derbija prvog kola LCK Lige u kojima su Afreeca Freecs i Gen.G pokazali da se bolje snalaze u novoj meti od SK Telecom T1 i aktuelnog šampiona KINGZONE DragonX-a.

KeSPA objavila raspored letnje sezone LCK Lige

KeSPA objavila raspored letnje sezone LCK Lige

KeSPA je izbacila raspored 2018 letnje sezone LCK lige koja kreće za manje od nedelju dana.

Ekipa Griffin je novi učesnik LCK lige

Ekipa Griffin je novi učesnik LCK lige

Najprijatnije iznenađenje u korejskom LoL esportu, ekipa Griffin, je savladala MVP u baražu za plasman u LCK ligu rezultatom 3-1.
Loading...