Izvor: DreamHack Flickr
Esports 17.07.2017 | 18:37 > 18:54

Ninjas in Pyjamas osvojili DreamHack u Valensiji

Posrnule CS legende Ninjas in Pyjamas su nakon više od 200 dana bez titule prekinuli lošu seriju osvojivši DreamHack Valencia CS:GO turnir uz samo jednu izgubljenu mapu protiv ekipe EnVyUs.

Izvor: DreamHack Flickr

Ninjas in Pyjamas

Oni su lako prošli kroz grupnu fazu savladavši švedski Red Reserve 16-3 na mapi Inferno, nakon čega je pao i CLG na Overpassu sa 16-10. Nova zvezda ekipe mladi Fredrik "REZ" Sterner je imao sjajan skor u prvom delu takmičenja, i izgledalo je kao da su nindže ponovo na putu uspeha.

Iako su izgubili prvu partiju protiv francuza 8-16 na Infernu, NiP se povratio sa 16-10 pobedom na mapi Cache, a potom i 16-9 na mapi Train, po kojoj su francuzi poznati. Ceo tim je sjajno funkcionisao u tim trenucima, i Ninjas in Pyjamas su ponovo izgledali kao tim koji su nekada bili.

U finalu ih je sačekao Red Reserve, mladi tim koji predvodi iskusni Mikail "Maikelele" bill, ali ih je NiP savladao 16-10 na mapi Mirage, i 16-2 na njihovoj omiljenoj mapi - Cache.

Ova pobeda im je donela $50.000 dolara za pravo mesto na turniru, ali i mnogo bitnije - vratila davno izgubljeno, ili bar poljuljano samopouzdanje.

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Loading...