Izvor: Riot Flick
Esports 17.07.2017 | 19:31 > 19:48

Chaser napustio Team Dignitas LoL tim

Američka esport organizacija Team Dignitas je objavila da je korejski LoL igrač Lee "Chaser" Sang-hyan napustio organizaciju, i da se vraća u Južnu Koreju.

Izvor: Riot Flickr

Lee "Chaser" Sang-hyan

Chaser je bio jedan od dva velika pojačanja u ekipi početkom ove godine, pored korejskog top lejnera Kima "Ssumday" Chan-hoa, ali za razliku od njega nije uspeo da se pokaže u pravom svetlu, i pronađe odgovarajuću sinergiju koju jungler mora da ima sa ostatkom tima.

U junu je u tim doveden bivši jungler APEX Gaminga, Lee "Shrimp" Byeong-hoon, koji se mnogo bolje snašao u timu, zbog čega Chaser nakon toga nije odigrao ni jednu zvaničnu partiju za tim.

Igrač se za sada nije izjasnio da gde će nastaviti karijeru, samo se zahvalio organizaciji na šansi da zaigra u Americi.

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

LoL SP 2017 faza doigravanja - učesnici C i D grupe

LoL SP 2017 faza doigravanja - učesnici C i D grupe

Nakon što smo vam juče predstavili učesnike grupe A i B prve faze takmičenja na LoL Svetskom prvenstvu 2017, danas vas upoznajemo sa učesnicima preostale dve grupe, i njihovim šansama za prolaz dalje.

Mysterious Monkeys raspustili LoL tim

Mysterious Monkeys raspustili LoL tim

Četvorica igrača Mysterious Monkeys LoL tima su objavili na svojim Tviter profilima da su postali slobodni igrači i da traže nove timove, čime su potvrđene glasine da je organizacija prekinula saradnju sa timom nakon što nisu uspeli da obezbede opstanak u EU LCS ligi.

EnVyUs dobio osmocifrenu investiciju od naftnog giganta

EnVyUs dobio osmocifrenu investiciju od naftnog giganta

Američka esport organizacija Team EnVyUs je potvrdila u zvaničnoj izjavi da je dobila veliku novčanu investiciju od kompanije Hersh Interactive Group, koja će im pomoći da se rašire na nove esport igre, koje do sada nisu pokrivali.

Amazing napustio Mysterious Monkeys

Amazing napustio Mysterious Monkeys

Iskusni League of Legends igrač Maurice "Amazing" Stuckenschneider je prekinuo saradnju sa ekipom Mysterios Monkeys, i sada traži novi tim kom će se priključiti kao igrač ili kao trener.
Loading...