Izvor: Riot Flick
Esports 17.07.2017 | 19:31 > 19:48

Chaser napustio Team Dignitas LoL tim

Američka esport organizacija Team Dignitas je objavila da je korejski LoL igrač Lee "Chaser" Sang-hyan napustio organizaciju, i da se vraća u Južnu Koreju.

Izvor: Riot Flickr

Lee "Chaser" Sang-hyan

Chaser je bio jedan od dva velika pojačanja u ekipi početkom ove godine, pored korejskog top lejnera Kima "Ssumday" Chan-hoa, ali za razliku od njega nije uspeo da se pokaže u pravom svetlu, i pronađe odgovarajuću sinergiju koju jungler mora da ima sa ostatkom tima.

U junu je u tim doveden bivši jungler APEX Gaminga, Lee "Shrimp" Byeong-hoon, koji se mnogo bolje snašao u timu, zbog čega Chaser nakon toga nije odigrao ni jednu zvaničnu partiju za tim.

Igrač se za sada nije izjasnio da gde će nastaviti karijeru, samo se zahvalio organizaciji na šansi da zaigra u Americi.

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Doublelift i Olleh čine novi bot lejn Team Liquida

Doublelift i Olleh čine novi bot lejn Team Liquida

Poznati sportski portal ESPN prenosi vest da je Team Liquid u procesu potpisivanja ugovora sa dva velika pojačanja, a to ADC ekipe TSM Yiliang "Doublelift" Peng i support Immortalsa Kim "olleh" Joosung. Ovaj duo će biti novi bot lejn TL-a u 2018 prolećnoj sezoni NA LCS lige.

PraY , GorillA i Khan ipak obnovili ugovor sa Longzhuom

PraY , GorillA i Khan ipak obnovili ugovor sa Longzhuom

Aktuelni League of Legends šampion Južne Koreje Longzhu Gaming je ipak uspeo da dođe do dogovora sa članovima tima kojima su istekli ugovori, zvanično je potvrđeno na Fejsbuk stranici organizacije.

Schalke 04 predstavio novu startnu postavu LoL tima

Schalke 04 predstavio novu startnu postavu LoL tima

FC Schalke 04 Esports je zvanično predstavio pun sastav svog League of Legends tima koji će se takmičiti u 2018 prolećnoj sezoni EU LCS lige.

H2K ostao bez tri igrača - Jankosa, Febivena i Odoamnea

H2K ostao bez tri igrača - Jankosa, Febivena i Odoamnea

H2K Gaming je sinoć i zvanično potvrdio da su ekipu napustili top lejner Andrei "Odoamne" Pascu, jungler Marcin "Jankos" Jankowski i mid lejner Fabian "Febiven" Diepstraten.
Loading...