Getty Images/Stuart Franklin

Fudbal

31.07.2020 | 11.41 > 11:42

Damir Čakar napustio Rudar iz Pljevalja

Sportski direktor Rudara iz Plevalja, Damir Čakar, zajedno sa kompletnom ekipom, odradio je sjajan posao u sezoni koja je ostala iza nas. I pored svih problema, ekipa iz Pljevalja je izborila opstanak bez baraž mečeva.

Damir Čakar

FK Rudar Pljevlja

Damir Čakar

Svi koji su se nadali da će nova sezona doneti mnogo lepšu situaciju za Pljevljake, očigledno su se prevarili. Nova sezona počinje 15. avgusta, pripreme tima još uvek nisu počele, Rudar još uvek nema prvog trenera, a sada nema ni sportskog direktora, jer je Damir Čakar odlučio da se povuče.

Podsećanja radi, Damir Čakar je tokom minule sezone, u trenutku kada je Edis Mulalić odlučio da napusti mesto prvog trenera, istovremeno obavaljao funkciju sportskog direktora i prvog treneta tima iz Pljevalja.

Žao mi je što nemam novih vesti koje bi najavile  bolje dane. Ekipa se osipa, jer novca nema, nema finansijskog plana, nema plana i programa rada, ne znamo kada će Rudar početi pripreme i ko će biti prvi trener tima. Ekipa se osipa, ne znam šta da kažem igračima, kako da ih ubedim da ostanu, niti kako da vodim pregovore sa eventualnim pojačanjima. U periodu koji sledi treba da obavimo razgovore sa ljudima koji su spremni da pomognu, posle čega će sve biti mnogo jasnije”, naglasio je pre nekoliko dana Damir Čakar.

Da li su pomenuti razgovori obavljeni ili nisu, nismo uspeli da saznamo, ali Damir Čakar neće biti deo Rudara u sezoni koja sledi. Kakva će biti sudbina tima iz Pljevalja ostaje da se vidi, a vreme nije na strani Rudara jer nova sezna počinje za 15 dana.

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Damir Čakar zamenio Edisa Mulalića

Damir Čakar zamenio Edisa Mulalića

Damir Čakar zamenio Edisa Mulalića

Damir Čakar, sportski direktor, vodiće ekipu Rudara do kraja sezone, nakon što je Edis Mulalić posle šest neuspeha u nizu, u dogovoru sa čelnicima kluba odlučio da se povuče sa mesta prvog trenera.
Loading...