Getty images/Matej Divizna

Fudbal

29.09.2016 | 15.39 > 15:42

Jelenković: Nikoga Budaren nije tukao, Ješić ga izbacio

Francuz Fabijen Budaren rekao je da je, dok je igrao za Liteks, udario tadašnjeg trenera Miodraga Ješića, jer mu je navodno tražio novac da bi igrao. Srpski trener je to oštro negirao, a i bivši kapiten bugarske ekipe Nebojša Jelenković potkrepljuje Ješićevu priču.

Miodrag Ješić

Printscrean

- Pod broj jedan, kako to pretrčao si ceo teren? Pa gde si bio na treningu ako ne na terenu!? Ne poznajem mnogo tog Francuza, proveli smo u klubu zajedno samo dve nedelje, ali čim smo došli videli smo da ga Ješić ne vidi u timu. I Francuz je to video, pa je stalno nešto negodovao, sugerisao rukama po treninzima, radio šta je hteo. I jednom kad se tako razmahao na treningu u Dubaiju, Ješa mu je prišao i poslao ga u svlačionicu. Bilo je tu naravno psovki, dešava se to, ali ništa više. Odmah sutradan Liteks je Francuza vratio avionom za Bugarsku, pa su ga posle poslali na pozajmicu u Rumuniju. Ma sve u svemu, smešna priča - rekao je Jelenković.

Budaren je najproduktivniji period karijere imao u Sent Etjenu od 1996. do 2001. i u Sošou od 2001. do 2006. Potom je igrao u Dižonu, Liteksu, bio pozajmljen Univerzitatei iz Kluža, zatim u Vanu, Orijaku, Pontiviju i Feru.

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Završena Ješićeva avantura u Kuvajtu

Autor

Završena Ješićeva avantura u Kuvajtu

Završena Ješićeva avantura u Kuvajtu

Bivši trener Partizana, OFK Beograda i Sarajeva Miodrag Ješić, završio je svoju epizodu u kuvajtskom fudbalu. Ješić je sredinom novembra preuzeo lokalni Al Arabi, ali je nakon serije pobeda usledio pad forme i rastanak.

Ješić: Nisam tražio novac i nije me tukao

Ješić: Nisam tražio novac i nije me tukao

Ješić: Nisam tražio novac i nije me tukao

Srpski trener Miodrag Ješić demantovao je navode bivšeg francuskog fudbalera Fabijena Budarena, koji ga je optužio da je 2007. godine, dok su sarađivali u bugarskom Liteksu, tražio novac kako bi igrao.

Miodrag Ješić uzimao pare od igrača?

Miodrag Ješić uzimao pare od igrača?

Miodrag Ješić uzimao pare od igrača?

U predvečerje meča drugog kola Grupe A Lige šampiona u kom se sastaju Ludogorec i PSŽ, zanimljivo je bilo izlaganje francuskog veziste Fabijena Budarena, koji je jedan deo karijere proveo u Bugarskoj. Između ostalog, dotakao se i srpskog trenera Miodraga Ješića.
Loading...