Šo dobro posle povrede glave: Borac sam

Michael Regan/Getty Images

Engleski fudbaler Luk Šo objavio je da je dobro pošto je doživeo povredu glave u porazu svoje reprezentacije od Španije u prvom kolu Lige nacija.

Defanzivac Mančester Junajteda je na nosilima iznet sa terena „Vemblija“ u ranoj fazi drugog poluvremena, pošto mu je prethodno sedam minuta ukazivana pomoć. Više od deset članova lekarskog osoblja pružilo je pomoć na samom terenu Šou.

Hvala vam svima na ljubavi i podršci. Osećam se dobro, u dobrim sam rukama. Borac sam, vratiću se brzo“, napisao je Šo na društvenoj mreži Tviter.

Za 23-godišnjeg Šoa je to bio prvi nastup u dresu reprezentacije od marta prošle godine, a u duelu sa Španijom je bio asistent kod gola Markusa Rašforda. Do njegove povrede došlo je posle vazdušnog duela sa Danijel Karvahalom u borbi za loptu, a usledio je njegov težak pad.

Od početka sezone Šo je prvi izbor menadžera Žozea Murinja u Mančester Junajteda na mestu levog beka i odigrao je sve četiri utakmice u Premijer ligi. Odlična izdanja usledila su posle ozbiljnih povreda poslednjih godina, uključujući dvostruki prelom noge zbog kojeg je pauzirao 11 meseci. Ove nedelje je priznao da je umalo ostao bez noge zbog te povrede.