Karte za Podgoricu i u FSS

Srdjan Stevanovic/Getty Images

Fudbalski savez Srbije objavio je da će od ponedeljka početi prodaju ulaznica za utakmicu trećeg kola Lige nacija sa Crnom Gorom, koja se igra u Podgorici narednog četvrtka.

U vladajućem telu srpskog fudbala će moći da se kupe karte za dve tribine stadiona u prestonici Crne Gore – zapadnu (sektor C) po ceni od 2.400 dinara i južnu od 600 dinara.

Broj ulaznica je ograničen na pet odsto kapaciteta stadiona u Podgorici koliko je maksimalno Fudbalski savez Srbije imao mogućnost da potražuje od organizatora.

Ulaznice će se prodavati isključivo u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, Terazije 35, u ponedeljak i utorak u vremenskom periodu od 10 do 16 časova.

Za svaku ulaznicu su potrebni podaci iz pasoša na uvid kao i kopija pasoša, a serijski broj svake prodate ulaznice biće direktno povezan sa podacima iz pasoša osobe koja je kupila ulaznicu. Jedno lice može preuzeti najviše četiri ulaznice.

Susret između Crne Gore i Srbije igra se narednog četvrtka od 20.45 i moći ćete da ga pratite u direktnom prenosu na Sport Klubu 1.