Engleska na finale LN bez Tripijea, ali sa Kejnom

Aitor Alcalde, Getty Images

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt objavio je skraćeni spisak igrača na koje će računati na finalnom turniru Lige nacija. Na spisku više nema Kirana Tripijea, ali tu je oporavljeni Hari Kejn.

Finalni turnir Lige nacija biće prve nedelje juna u Portugaliji, a Engleska će u polufinalu igrati protiv Holandije u Gimaraešu 6. juna. U drugom polufinalu sastaće se Portugalija i Švajcarska dan ranije u Portu. Finale i meč za treće mesto biće odigrani 9. juna. Sve duele moći ćete da pratite samo na kanalima Sport Kluba.

Geret Sautgejt u utorak je skratio spisak putnika u Portugaliju na 23. Na tom spisku nema mesta za Kirana Tripijea, a umesto njega na mestu desnog beka Sautgejt računa na Trenta Aleksandera – Arnolda ili Kajla Vokera.

Na spisku je ponovo kapiten Totenhema Hari Kejn koji nije igrao od 9. aprila, ali se očekuje da za Sparse nastupi u finalu Lige šampiona 1. juna.

Evo celog Sautgejtovog spiska:

Golmani: Džek Batland, Tom Hiton, Džordan Pikford

Defanzivci: Trent Aleksander – Arnold, Ben Čilvel, Džo Gomez, Majkl Kin, Heri Megvajer, Deni Rouz, Džon Stouns, Kajl Voker

Vezni red: Dele Ali, Ros Barkli, Fabijan Delf, Erik Dajer, Džordan Henderson, Džesi Lingard, Deklan Rajs

Napadači: Hari Kejn, Markus Rašford, Džadon Sančo, Rahim Sterling, Kalum Vilson.