Donaruma: Džeko će vas uvek kazniti ako ne pazite

Gabriele Maltinti/Getty Images

Golman reprezentacije Italije Đanluiđi Donaruma odao je priznanje golgeteru Bosne i Hercegovine Edinu Džeku posle remije u Firenci na startu Lige nacija.

Italija nije uspela da pobedi Bosnu i Hercegovinu kao u poslednja dva meča u kvalifikacijama za Evropski šampionat. Ovog puta rezultat je bio nerešeno 1:1, a strelac za goste bio je njihov kapiten i najbolji strelac Edin Džeko.

Povezano

Sa Džekom uvek morate da budete oprezni, kazniće vas ako mu to dozvolite, ako napravite i najmanju grešku. Dobro je što nismo izgubili glavu posle tog njihovog gola“, rekao je Đanluiđi Donaruma.

Italijanski golman je svestan da Azuri nisu bili na svom nivou u petak u Firenci.

Pokušali smo da imamo više lopte u posedu i zadržimo inicijativu. Ali ovo je bila prva utakmica posle deset meseci i znali smo da će biti teško. Uvek su prvi mečevi nezgodni. Sad ćemo propušteno pokušati da nadoknadimo u sledećem važnom meču protiv Holandije„, rekao je Donaruma za italijnaske medije.

Italijani drugi meč u Ligi nacija igraju u ponedeljak u Amsterdamu protiv Holandije, koja je na startu takmičenja pobedila Poljsku 1:0.