“Cilj u Luksemburgu je jasan, želimo pobedu”

Laurence Griffiths Getty Images Sport

Crna Gora je dominirala protiv Kipra na startu C divizije Lige nacija. Slavila je sa 2:0, kontrolisala je dešavanja na terenu od prvog do poslednjeg minuta, pa golman Milan Mijatović nije imao mnogo posla.

Ljubitelji fudbala u Crnoj Gori se nadaju da će tako biti i u meču drugog kola. Izabranici Faruka Hadžibegića gostuju Luksemburgu, koji je u prvom kolu kao gost pobedio Azerbejdžan sa 2:1. 

„Biće teža utakmica. Luksemburg ima mnogo dobrih igrača, koji igraju u jakim ligama. Pokazali su koliko su neugodni u Azerbejdžanu. Mi moramo da budemo mirni, staloženi kao na Kipru. Potrebna nam je koncentracija, potrebno je da se borimo od prvog do poslednjeg minuta, kako bismo ostvarili cilj i stigli do pobede“, rekao je Milan Mijatović i nastavio:

Povezano

„Pao nam je teret sa leđa posle pobede na Kipru. U dobrom raspoloženju čekamo meč protiv Luksemburga. Ako budemo imali pristup kao protiv Kipra, ako budemo pravi, možemo do tri boda, uz dužno poštovanje prema rivalu“.

Pobedom u Luksemburgu, Crna Gra bi napravila veliki korak ka ostvarenju cilja, a to je plasman u viši rang takmičenja u Ligi nacija.

„Grupa je ujednačena, tu su selekcije sličnog kvaliteta. Idemo od utakmice do utakmice. Cilj je da pobedimo Luksemburg, a isti cilj imamo u svim utakmicama koje slede”, zaključio je Mijatović.

Utakmica između Luksemburga i Crne Gore igra se u utorak sa početkom u 20 časova i 45 minuta, a sve utakmice Lige nacija možete da pratite na kanalima Sport Kluba.