Grizman: Selektor zna na koju poziciju da me stavi

Reuters, Antonio Bronic

Posle reči Didijea Dešama, selektora Francuske o igrama i poziciji Antoana Grizmana u reprezentaciji i klubu, oglasio se i sam napadač Petlića i Katalonaca.

Jedan od junaka pobede u Zagrebu nad selekcijom Hrvatske (2:1), opisao je situaciju kod prvog gola na Maksimiru, a onda progovorio na temu svog statusa u nacionalnom timu i klubu.

Mislim da sam postigao jedan od najlepših golova u mojoj karijeri. Želeo sam da udarim jako po lopti, čak i po cenu da ona ode na tribine. Osećao sam se dobro u tom trenutku.”, rekao je Grizman i potom dodao:

Povezano

Trener dobro zna na koju poziciju da me stavi. Ja sam samo iskoristio ovaj trenutak, tu poziciju i samopouzdanje trenera i saigrača”, dodao je 29-godišnji as.

Francuz je bio zadovoljan zbog činjenice što je njegov tim još jednom savladao vicešampiona sveta.

Bio je to težak meč, ne toliko lep za gledanje, niti za igranje… Teren je bio težak, a protivnik je želeo dda nas pobedi. Pokazali smo da možemo da se mučimo i da trijumfujemo”, rekao je Grizman.

Nema sumnje da je rečima o pravoj poziciji u timu, Antoan poslao jasnu poruku treneru Barselone Ronaldu Kumanu, koji ga u poslednje vreme konstantno šalje uz desnu aut-liniju, što ovome očigledno ne prija.