AMA/Corbis via Getty Images)

Fudbal

20.09.2020 | 21.13 > 21:17

"Nezaslužena pobeda Partizana, saopštenja, pritisak..."

U ovoj vesti

FK Partizan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan posle pobede protiv Zlatibora u Užicu u osmom kolu Superlige Srbije - 1:0.

Lazar Marković, Partizan

FK Partizan

Jedini pogodak za goste iz Humske postigao je Bibras Natho iz penala.

"Borbena utakmica, nije bilo lepote. Bilo je mnogo tenzije, ali uspeli smo da pobedimo. Zlatibor je igrao disciplinovano, tvrdo... Imali smo problema u igri, međutim, uspeli smo da stvorimo neke šanse i pobedimo," istakao je Stanojević.

Njegov kolega Predrag Ristanović smatra da je Partizan nezasluženo pobedio.

"Čestitam mojim igračima na hrabroj igri. Pokazali su da zaslužuju da budu u Superligi. Čestitam Partizanu na nezasluženoj pobedi. Napravili su pritisak i atmosferu saopštenjima i nezasluženo su pobedili," rekao je Ristanović.

Komentari (54)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Aleksa 101

Ocigledno savez nema autoritet, dok ga Zvezda i Partizan ovako sutiraju.. Za ovako nesto bi drugi klubovi sigurno bilo drakonski kaznjene.. Sve dok ova dva ne budu kaznjena sa oduzimanjem bodova,novčanom kaznom, a sudija koji je uticao na rezultat, takodje adekvatnom kaznom, od prvenstva i FSS nema nista...

Odgovori 5 1

Delija

A, poništen čist gol u 30om minutu, tako da je zasluženo. I Ristan će o poštenju, znaju te Užičani

Odgovori 3 8

The Nightwalker

Ovakve njihove "poštene" pobede su meni mnogo bolje nego da su izgubili sa 10:0! Iz kola u kolo se vidi kakve su to zapravo poštenjacine, kakvim se predstavljaju! 😄

Odgovori 12 5

* Sva polja su obavezna

Stanojević: Bio sam ljut na Asana, ali više nisam

Trener Partizana Aleksandar Stanojević delimično je zadovoljan igrom svog tima u pobedi nad Bačkom u 1/16 finala Kupa Srbije.

Pavlović i Asano za prolaz Partizana, povreda Markovića

Autor

Pavlović i Asano za prolaz Partizana, povreda Markovića

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije pobedom nad OFK Bačkom 2:0 – strelci su bili Lazar Pavlović i Asano, a meč je obeležila i povreda Lazara Markovića.

Sindikat fudbalera: FSS da kazni Vuletića

Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost” (SPFN) saopštio je da najoštrije osuđuje nedolično ponašanje fudbalskog radnika, profesora Vladimira Vuletića čija meta je sada postao igrač Milan Borjan, dugogodišnji član Sindikata.

Stanojević pred Bačku: Uvek teško posle derbija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević kaže da su svi u timu arhivirali utakmicu sa Crvenom zvezdom i da su fokusirani na duel sa Bačkom u Kupu Srbije.