Getty Images Sport, Julian Herbert
Golf 06.04.2017 | 10:32 > 10:35

Masters u Augusti bez Dastina Džonsona?

Autor

Najbolji golfer sveta koji je važio i za najvećeg favorita na Masteru u Augusti koji počinje u četvrtak, Dastin Džonson verovatno neće moći da učestvuje na jednom od najvećih turnira u sezoni nakon što je pao niz stepenice.

Harry How, Getty Images Sport

Džonson je pao niz stepenice u kući koju trenutno iznajmljuje i doživeo je povredu leđa koja bi mogla da ga sperči da učestvuje na Mastersu.

Džonsonov menadžer, Dejvid Vinkl, objavio je saopštenje u kome je potvrdio da je do povrede došlo nakon pada niz stepenice.

"Dastin je doživeo težak pad niz stepenice i pao je na leđa. Trenutno se odmara mada kaže da se ne oseća prijatno zbog bolova koje ima. Lekari su mu savetovali da miruje i da koristi antibiotike", navodi se u saopštenju.

Džonson je pred Masters važio za glavnog favorita za pobedu nakon što je na prethodna tri turnira bio sjajan i stizao do pobeda, ali sada je praktično u trci sa vremenom, mada mu od neke pomoći može biti i činjenica da bi trebalo da nastupi u poslednjoj grupi igrača, zajedno sa Bubom Votsonom i Džimijem Vokerom.

Vinkl ipak navodi da se nada da će Džonson moći da igra na Mastersu.

Komentari (1)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Nesa

Ne daj se di dzej.kad nema tajgera uzmi titulu

Odgovori 1 0

* Sva polja su obavezna

Loading...