Ross Kinnaird, Getty Images Sport
Golf 30.05.2017 | 03:49 > 03:53

Vuds: Nisam bio pijan, to je reakcija na lekove

Legendarni golf igrač Tajger Vuds izjavio je da nije pio alkohol pre hapšenja u Floridi.

Tajger Vuds

Patrick Smith/Getty Images

Tajger Vuds

Svetski mediji su preneli da je Vuds priveden zbog vožnje u pijanom stanju, međutim on tvrdi da je njegovo telo neočekivano odreagovalo na lekove koje su mu doktori prepisali.

"Želim da svi znaju - alkohol ovo nije učinio. Ovo je neočekivana reakcija na lekove koje sam uzeo na recept", rekao je Vuds.

"Razumem ozbiljnost onoga što sam uradio i preuzimam potpunu odgovornost za svoje postupke.
Nisam shvatio da je kombinacija lekova imala tako jak uticaj na mene. Želeo bih se, od srca, izvinim svojoj porodici, prijateljima i fanovima. I ja sam očekujem mnogo više od sebe. Učiniću sve da se ovo više ne dogodi. U potpunosti sam sarađivao sa policijom, i želim da se lično zahvalim predstavnicima policijske uprave u Jupiteru i kancelariji okružnog šerifa u Palm Biču na njihovom profesionalizmu".

Osvajač 14 "mejdžor" turnira uhapšen je u ponedeljak u 03:00 u Palm Biču, noć je proveo u pritvoru, a na slobodu je pušten u ponedeljak u 10:50 po lokalnom vremenu.

Komentari (3)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Henry C.

neopisivo me zanima do kada svi ovi sportisti koji su podložni ekscesima planiraju da daju najbljutavije moguće izjave povodom svojih ispada. da li ljudima zaista prija da slušaju opravdanja na nivou osmogodišnjaka? pa čak i deca imaju jače argumente. čega se sve ovaj nesrećnik nalupetao tokom karijere, mislim da i sam ne zna (zanimljivo bi bilo dati mu test na zaokruživanje svih svojih izjava-opravdanja, pitanje je da li bi dobio prolaznu ocenu). sećam se da se i Gaske u nekom trenutku bio nasnifao kokaina da bi potom rekao kako mu je u stvari to prenela devojka s kojom se ljubio! ozbiljan tim degena treba da bude oko tebe da bi se tako nešto smislilo.

Odgovori 3 1

Denis

Ja ne znam.kako ljudi mogu racunati golf u sport , pecanje , sah I bocanje I sl. ..... Smijurija

Odgovori 7 1

Meda Leda

Sta bi od onakvog sportiste, strasno..

Odgovori 4 2

* Sva polja su obavezna

Loading...