Getty Images Sport, Julian Herbert
Golf 30.05.2017 | 17:13 > 17:16

Vuds spavao za volanom u momentu hapšenja

Autor

Tajger Vuds uhapšen je u ponedeljak i nakon noći u pritvoru pušten kući. Prvobitno se pronela vest da je vozio u alkoholisanom stanju, golfer je tvrdio da je reagovao na lekove, a najnovije vesti kažu da je zaspao za volanom.

Tajger Vuds

Ross Kinnaird, Getty Images Sport

Tajger Vuds

Tajger Vuds spavao je za volanom u momentu kada ga je na Floridi zaustavila policija.

Kako prenose pojedini američki mediji, policajac je morao da ga probudi, motor automobila je radio kao i levi migavac.

Prvi alko test nije prošao, a analize su pokazale i da je pozitivan na četiri prepisana leka - Solokser, Vikodin, Toriks i Vioks, iako neki drugi izvori tvrde da Vioks nije uzimao ove godine.

Na drugom alko testu ispostavilo se da nije konzumirao alkohol, kao što je i sam tvrdio nakon puštanja iz pritvora.

Isti izvori navode da je imao usporene rekcije, da je bio dezorijentisan i da je nekoliko puta u iskazu menjao podatke o tome gde je bio i gde je krenuo. Navodno, u trenutku hapšenja uopšte nije znao gde se nalazi.

Ono što je policajcima bilo čudno je da je Vuds tvrdio da je igrao golf i da se vraća kući, ali je vozio u smeru suprotnom od onoga gde stanuje. Takođe iz policijskih zapisnika, ukoliko su zaista imali uvid u njih, novinari su izvukli detalj da Vuds nije uspeo da hoda pravo tokom testiranja, kao i da mu nije bilo jasno kako da prstom dotakne nos iako su mu policajci demonstrirali ono što su želeli da uradi. Nije uspeo ni da održava ravnotežu na jednoj nozi. Takođe, nije mogao da prati pokrete policajca koji ga je ispitivao, ali ni da unazad izrecituje himnu SAD.

Sve to zvuči pomalo preterano, ali je zapravo standardna proedura u slučaju da policajac sumnja u vožnju u alkoholisanom stanju.

Vuds se bez obzira što su testovi pokazali da nije konzumirao alkohol suočava sa oduzianjem vozačke dozvole na šest mecesi.

Komentari (1)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Sal

Ode dozvola!

Odgovori 1 0

* Sva polja su obavezna

Tajger Vuds se ponovo takmiči

Autor

Tajger Vuds se ponovo takmiči

Tajger Vuds vratio se takmičarskom golfu nakon deset meseci.
Loading...