Konor heroj Vinipeg Džetsa u Bostonu

NHL 30. jan 20196:56 > 6:57
Kevin Hoffman/Getty Images

Tri duela su u noći između utorka i srede odigrana u NHL. Pobede su zabeležili Bafalo Sejbersi, Filadelfija Flajersi i Vinipeg Džetsi koji su nakon penala bili bolji od Boston Bruinsa.

Drugoplasirana ekipa Zapadne konferencije, Vinipeg Džetsi, prekinula je niz od dva poraza i slavila na gostovanju Boston Bruinsima, ali tek nakon boljeg izvođenja penala.

Poveli su Bruinsi u desetom minutu prve trećine preko Bergerona, da bi četiri minuta kasnije, u situaciji sa igračem više, Morisej postgao gol za izjednačenje. Pastrnak se na oko 30 sekundi do prve pauze pobrinuo da domaći prvu deonicu reše u svoju korist.

Drugi deo igre doneo je grubu igru, dve tuče i pet isključenja, ali ne i golove, a onda su Džetsi ispeli da preokrenu stvari u svoju korsit za samo pet minuta igre u trećoj trećini uz dva gola Konora.

Drugi put se na ovom meču u strelce upisao u Bergeron koji je tako uveo meč u produžetak u kome ništa nije rešeno.

Bruinsi nisu uspeli da pogode nijedan penal, a sa druge strane je Konor postigao jedini pogodak i tako uz het – trik postao heroj tima iz Vinipega.

Bafalo Sejbersi su sa 5:4 slavili na gostovanju Kolumbus Blu džekitsima, a duel između Njujork Rendžersa i Filadelfija Flajersa rešen je u korist gostiju samo jednim golom.