Đorđević: Bjelica propušta Angolu zbog kolena

Vesti 30. avg 201913:21 > 13:26
kss.rs

srbija u subotu od 9 i 30 igra protiv Angole u prvom kolu Svetskog prvenstva u košarci, a taj meč će propustiti Nemanja Bjelica zbog povrede kolena.

Selektor Đorđević kaže da će Nemanja Bjelica propustiti početak turnira zbog hronične povrede kolena. Radi se o cisti na kolenu. 

Danas je odradio deo treninga, dobro se osećao. Juče nije radio ceo trenining. Sutra će imati jedan snažan trening. To je to, idemo od dana do dana. Kada on bude rekao da je tu… Da je sutra neka jako važna utakmica, da je neka od poslednjih na prvenstvu, siguran sam da bi on rekao: „Sale, nema nema problema“. Ali moramo biti pametniji od neke želje„, rekao je Đorđević pred meč sa Angolom. 

Bjelica je inače propustio poslednju pripremnu utakmicu protiv Francuske, kada je uz njega pauzirao i Bogdan Bogdanović. Uz njih dvojicu tada nije igrao ni Vladimir Lučić koji je propustio još nekoliko utakmica zbog povrede butine, ali je od početka njegove rehabilitacije bilo priča da će on sigurno igrati na prvenstvu u Kini i da se sa njegovom povredom ništa ne rizikuje. 

Srpska reprezentacija nema na raspolaganju ni Miloša Teodosića i Dragana Milosavljevića koji su se tokom pripremnih utakmica povredili. 

Uskoro opširnije.