Đorđević: Znamo šta nam je činiti

Vesti 2. sep 201916:27 > 16:29
fiba.basketball

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar Đorđević rekao je da je zadovoljan pristupom svojih igrača posle ubedljivog trijumfa nad Filipinima u drugom kolu Svetskog prvenstva u Kini.

Posle sigurne pobede nad Angolom, ‚Orlovi‘ su deklasirali i Filipince rezultatom 126:67 i tako obezbedili plasman u narednu fazu, koja nije ni dovedena u pitanje. U borbi za prvo mesto u sredu ih čeka susret sa Italijom, koja takođe ima maksimalni skor posle dva kola.

Povezano

Dobar pristup, ozbiljan koliko je moguće. To je najvažnije što smo tražili od igrača, odradili su to. Znamo da je treća ključna utakmica, pripremamo se za tu bitku poslednjih dana. Znamo šta nam je činit, svi su u fizičkoj dobroj spremi, čak i Bjelica. To je dobar znak za nas“, naglasio je Đorđević.

Svi igrači u timu Srbije su se upisali u strelce, a jedan od zapaženih bio je Boban Marjanović sa devet poena.

Napredujemo iz večeri u veče. Poštujemo svakog rivala, znamo da nema opuštanja. Ali, igramo dobro i uživamo u ovom trenutku“, istakao je Marjanović.

Susret između Srbije i Italije na programu je u sredu od 13.30, a snimak utakmice sa Filipinima možete da pogledate od 18 časova na Sport Klubu 1 ili 21.45 na Sport Klubu 2.