Izvor: Guliver Getty / Matthias Hangst

Oglašavajte se na Sport Klub portalima i mobilnim aplikacijama

Oglašavanje na Sport Klub portalima i mobilnim apliakcijama pruža mnoge standardne i posebne mogućnosti za online oglašavanje svojim klijentima

Sport Klub portal pretenduje da postane jedan od najpopularnijih i najposećenijih specijalizovanih sportskih portala u regionu. Sport Klub portal i mobilne aplikacije dostupni su korisnicima na tri regionalna jezika (srpski, hrvatski, slovenački) u svim zemljama nekadašnje Jugoslavije (Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji) što ukupno pokriva veliko tržište i nudi brojne mogućnosti za svakog klijenta da svoje proizvode i usluge plasira na sva navedena tržišta i postigne fantastične rezultate.

Oglašavanje na Sport Klub portalima i mobilnim aplikacijama interesantno je svim klijentima bez obzira na industriju u kojoj posluje jer je kombinacija sportskog sadržaja koji se emituje podjednako interesantna svim generacijama te muškoj i ženskoj populaciji.

Oglašavanje na Sport Klub portalima i mobilnim aplikacijama dostupno je svima, prilagođeno svakom budžetu i pruža mogućnosti targetiranja određenog tržišta na kojem klijenti žele biti prisutni.

United Media Production d.o.o.

Bulevar Zorana Đinđića 8a

(Blok 21)

11070 Beograd

Srbija

PIB: 104519078

Matični broj: 20179368

Loading...