Izvor: Guliver Getty / Matthias Hangst

Oglašavajte se na Sport Klub portalima i mobilnim aplikacijama

Oglašavanje na Sport Klub portalima i mobilnim aplikacijama pruža mnoge standardne i posebne mogucnosti za online oglašavanje svojim klijentima

Sport Klub portal teži postati jedan od najpopularnijih i najposjecenijih specijaliziranih sportskih portala u regiji. Sport Klub portal i mobilne aplikacije dostupni su korisnicima na tri regionalna jezika (srpski, hrvatski, slovenacki) u svim zemljama nekadašnje Jugoslavije (Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji) što ukupno pokriva veliko tržište i nudi brojne mogucnosti za svakog klijenta da svoje proizvode i usluge plasira na sva navedena tržišta i postigne fantasticne rezultate.

Oglašavanje na Sport Klub portalima i mobilnim aplikacijama interesantno je svim klijentima bez obzira na industriju u kojoj posluje jer je kombinacija sportskog sadržaja koji se emititira podjednako interesantna svim generacijama te muškoj i ženskoj populaciji.

Oglašavanje na Sport Klub portalima i mobilnim aplikacijama dostupno je svima, prilagodeno svakom budžetu i pruža mogucnosti targetiranja odredenog tržišta na kojem klijenti žele biti prisutni.

Loading...