fivb.org

Odbojka

25.03.2020 | 17.40 > 17:42

Ćulafić iz UAE: Čuvajte se i budite zdravi

Odbojkaškog reprezentativca Crne Gore Miloša Ćulafića situacija sa pandemijom virusa korona zatekla je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Miloš Ćulafić

oscg

"Prvenstvo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima je zvanično završeno za ovu sezonu. Sve je zatvoreno, tržni centri, plaže, kafići. Uveden je i policijski čas", rekao je Ćulafić sa kojim su trenutno supruga i ćerka, a preneo zvanični sajt Odbojkaškog saveza Crne Gore i nastavio:

Nisam se vratio u Crnu Goru, niti nameravam da putujem sa porodicom dok se situacija makar malo ne stabilizuje. Svi smo dobro”.

Nekadašnji korektor Budućnosti i Budvanske rivijere, a dugogodišnji član reprezentacije Crne Gore ima poruku za sve građane planete:

Nema mesta panici, ali moramo biti odgovorni, voditi računa i poštovati propisana pravila. Čuvajte se i budite zdravi!”, poručio je Mloš Ćulafić.

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Miloš Ćulafić za SK: Ili jesmo, ili nismo!

Miloš Ćulafić za SK: Ili jesmo, ili nismo!

Miloš Ćulafić za SK: Ili jesmo, ili nismo!

Odbojkaši Crne Gore u sredu imaju priliku da ispišu novu stanicu istorije. Izabranici Veljka Bašića mogu da postanu prva generacija koja je uspela da izbori plasman na veliko takmičenje. U pitanju, je Evropsko prvenstvo.
Loading...