Streeter Lecka/Getty Images
Američki fudbal 06.12.2017 | 21:16 > 21:18

SK podkast: Plej-of slika u NFL - sve je otvoreno

Četiri kola pred kraj plej of slika u obe NFL konferencije je potpuno otvorena. Dok u AFC dva favorita deluju sigurno, a odbrane neprobojno, u NFC nijedan od trenutnih lidera divizija prošle godine nije igrao u plej-ofu.

Aron Rodžers

Stacy Revere/Getty Images

Aron Rodžers

U narednim nedeljama čekaju nas divizijski dueli, pa tako potencijalno velike promene, koje mogu da se dese i povratkom Arona Rodžersa u Grin Bej Pekerse i Ezekijela Eliota u Dalas Kaubojse.

Gosti Vladimira Novakovića su Mihailo Stefanović i Nenad Milunović, koji objašnjavaju kako funkcioniše cela situacija, ofanzivne linije i zašto je važna odbrana.

Naredni NFL podkast najavljujemo posle mečeva 15. nedelje, kada bi sve trebalo da bude rešeno.

Komentari (25)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

cakmy

Svaka cast za podcast! vrhunska analiza,Mihajlo u detalje sto posebno volim da slusam a kao trojka ste prokomentarisali sve potanko!bravo!

Odgovori 5 0

cakmy

Navijacki i najrealnije: New England vs New Orleans Samo navijacki:New England vs Green Bay Samo realno:New England vs Carolina

Odgovori 2 0

drug

Pitaju se tu nesto i steelersi druze

0 0

* Sva polja su obavezna

SK World Cup podkast - epizoda 1

SK World Cup podkast - epizoda 1

Prvi SK podkast o Svetskom prvenstvu - Gojko Andrijašević, Vladimir Novaković, Darko Plavšić, Ranko Čabarkapa i Pavle Stašić.

Dan -2: Dobrodošlica, šta vas sve čeka i Elo

Dan -2: Dobrodošlica, šta vas sve čeka i Elo

Pre nego što se pozabavim posebnom temom za prvu epizodu mundijalskog dnevnika, želim da vam poželim dobrodošlicu na naš specijal, koji će se tokom trajanja SP u Rusiji paralelno odvijati na nekoliko platformi.
Loading...