snow 1Layer 1
Clive Mason/Getty Images

Ostalo

24.02.2018 | 08.19

Nemci dominantni u bobu četvorosedu

Autor

Posle prve dve vožnje bobom četvorosedom vodeći su Nemci. Dva tima nemačke selekcije našla su se među prva tri, a između njih je ekipa Južne Koreje.

bob Nemačka četvorosed Pjongčang

Quinn Rooney ,Getty Images Sport

Sa velikim ambicijama Nemci će dočekati poslednje dve vožnje, pošto peto mesto drži njihov treći tim, iza selekcije Kanade.

Sastav Bauer, Fridrih, Grotkop i Margis je posle dve voženje ostvario vreme 1:37.55 i kao vodeći ulazi u poslednji dan takmičenja. Pomenuti četverac bio je najbolji i u prvoj vožnji u kojoj je ostvario vreme 48.57, postavivši rekord staze. U drugoj su štopericu zaustavili na 49.01, što je takođe bio najbolji rezultat.

Sa 0.29 sekundi zaostatka treću i četvrtu vožnju dočekuje ekipa Južne Koreje. Junđong Von, Junglin Jun, Jungvu Seo i Donghjun Kim imali su drugo vreme u prvoj vožnji, što im je bilo dovoljno da tu poziciju zadrže i posle nešto sporije treće.

Zaostatak od 0.58 ima drugi nemački tim u sastavu Valter, Kuske, Rediger i Franke. Oni su bili treći posle prve vožnje, da bi u drugoj zabeležili drugo vreme. Ipak, nisu uspeli da sustignu domačine pred finalni dan.

Poslednje dve vožnje, u kojima će biti podeljene i medalje, na programu su u nedelju.

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Loading...