Kutinjo: Strpljenje se na kraju uvek nagradi

Vesti 22. jun 201818:28 > 18:38
Francois Nel/Getty Images

Posle pobede nad Kostarikom od 2:0 u drugom kolu Svetskog prvenstva, brazilski reprezentativac Kutinjo je kazao da je njegova ekipa bila mentalno snažna.

Milennium – sponzor vesti sa Svetskog prvenstva

Brazil je imao mnogo problema protiv Kostarike, a tri boda su „karioke“ uzele tek u nadoknadi meča. Najpre je Kutinjo postigao gol, a zatim i Nejmar. Kutinjo je posle meča proglašen i za najboljeg igrača utakmice. 

Bila je teška utakmica kao što smo i očekivali. Ciljali smo pobedu od prvog minuta. Pokazali smo mnogo strpljenja do kraja meča i to je bilo nagrađeno sa dva gola. Kostarika je tim sa mnogo kvaliteta, imaju jaku odbranu i jak vezni red. Najvažnija stvar je da nismo odustali do poslednjeg minuta. To je oduvek glavna stvar kod profesora Titea“ kazao je Kutinjo.

Prvo poluvreme je bilo teško. Ovoliko problema imamo samo zato što je to Svetsko prvenstvo. Prostor za grešku je veoma mali i ako pogledate jučerašnje utakmice favoriti ili gube ili veoma tešo dolaze do pobeda od 1:0. danas smo igrali da bismo pobedili i dobili smo adekvatan rezultat. Sada sa istim stavom idemo na Srbiju“, kazao je posle utakmice selektor Tite.