Navalka: Sutra je novi dan

Vesti 24. jun 201822:55 > 22:58
Julian Finney/Getty Images

Selektor Poljske Adam Navalka rekao je posle poraza od Kolumbije da su se njegovi fudbaleri borili do samog kraja, uprkos tome što su već posle dva kola eliminisani sa Svetskog prvenstva u Rusiji.

Milennium – sponzor vesti sa Svetskog prvenstva

Poljaci su u prvom kolu izgubili od Senegala rezultatom 2:1, a potom nisu imali šanse protiv izuzetno raspoložene Kolumbije. Takav rasplet znači da će selekcija Poljske igrati za čast sa Japanom u poslednjem kolu, a njihovi rivali za plasman dalje.

„Mislim da su naši igrači odigrali najbolje što mogu do kraja utakmice, ali smo izgubili od veoma jakog tima i to je ono što moramo da prihvatimo. Moje mišljenje o ovoj utakmici je ovakvo – meč je bio izjednačen sve dok nismo primili prvi gol. Potom smo promenili igru, bili smo ofanzivniji i žao mi je i tužan sam što smo izgubili. Sutra je novi dan„, rekao je Navalka.

apan i Senegal sada imaju po četiri boda u grupi H, a prati ih Kolumbija sa tri i Poljska bez golova. U poslednjem kolu sastaju se Japan i Poljska, Senegal i Kolumbija, i te utakmice se igraju u četvrtak od 16 časova.