Paulinjo: Zaslužio sam sve ovo, iskusniji sam

Vesti 28. jun 20181:56 > 2:06
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Igrač utakmice Srbija Brazil je vezista Paulinjo koji je postigao prvi gol u odlučujućoj utakmici grupe E na Svetskom prvenstvu.

Milennium – sponzor vesti sa Svetskog prvenstva

Paulinjo je sve navijače srpske reprezentacije rastužio u 36. minutu kada je iskoristio grešku odbrane i kada je doveo Brazil u veliko vođstvo od 1:0. Nekadašnji vezista Totenhema i Barselone meč nije završio ali je svakako proglašen za igrača utakmice.

 „Danas smo napravili još jedan korak, hteli smo da idemo dalje i to smo uradili. Što se tiče prva dva meča zavisi kako ih gledate. Paulinjo dobro igra kad daje golove, možda tako neki to vide. Moje je da pomognem timu bez obzira dali postižem golove ili ne. To je moj posao“, kazao je Paulinjo koji je pričao i o svom napretku u karijeri.

Kroz četiri godine mnogo toga se promenilo u mojoj karijeri. MOram da budem svestan napretka kog sam napravio. Moj prelazak iz Engleske u Kinu je bio dobar za mene i malo sam izgubio samopouzdanja. To sam vratio. SAda sam ovde jer sam zaslužio. U poslednje četiri godine sam se razvio i stekao mnogo iskustva“ kazao je Brazilac posle meča.