Modrić: Navijaćemo za Noleta, hvala mu za sve lepe reči

Vesti 14. jul 201812:05 > 12:13
Catherine Ivill/Getty Images

Kapiten reprezentacije Hrvatske Luka Modrić govorio je na konferenciji za medije o velikom finalu Svetskog prvenstva protiv Francuske koje očekuje "Vatrene", ali je na zanimljiv način prokomentarisao i partije srpskog tenisea Novaka Đokovića na Vimbldonu.

Milennium – sponzor vesti sa Svetskog prvenstva

Đoković je tokom boravka na trećem Gren slemu u sezoni pomno pratio i Svetsko prvenstvo u fudbalu, kao i istorijski uspeh hrvatske reprezentacije. Reči podrške i čestitke na plasmanu u finale poslao je „Vatrenima“ putem društvenih mreža. 

Jedno od pitanja za Luku Modrića ticalo se i načina pripreme za tako velike mečeve, ali i da li će on i saigrači pratiti polufinale Vimbldona između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

„Nema nekog posebnog načina za pripremu, svako se priprema na svoj način i mislim da tu ne treba ništa menjati, samo treba biti opušten. Što se tiče Noleta, gledali smo ga sinoć, ako budemo imali priliku danas, gledaćemo ga opet. Hvala mu za sve lepe reči koje je nam je uputio ovih dana. Kako je on naš navijač, i mi smo njegovi. Želimo mu sreću„, rekao je Modrić.

Polufinale između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala nastavlja se u subotu, od 14 časova, a taj okršaj možete pratiti u direktnom prenosu na Sport klubu 1. 

Od 13 časova i 30 minuta možete pratiti studio Sport kluba, u kome vas očekuje mnogo zanimljivog materijala koji naše kolege sa lica mesta pripremaju za vas.