Harold Cunningham, Getty Images Sport

Tenis

18.11.2020 / 15.17

Za Rodika i Kurijera nema dileme: Novak će biti GOAT

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Slanje komentara nije uspelo.

Ultimativna istina

Ultimativna GOAT lista, Federer 1.,NOVAK 2., Nadal TREĆI.Nema dalje rasprave, nisu vam ovo želje i pozdravi već ČINJENICE. Tačka.

Odgovori 31 30

Nepobitno

Najlepsi tenis igra Federer ali Najbolji svih vremena Nole to je nepobitno

8 0

Diego

Nadal je bez sumnje najveći na šljaci, Federer i Novak su bolji od njega na brzim podlogama, ali ni blizu nisu tako dominantni kao on nq šljaci. Ko je najveći, nemoguće je reći u bilo kom sportu. U tenisu ima jedna kontradokcija u vezi GOAT: osim slemova kao najvažnijeg, uzimaju se i drugi kriterijumi. Sad, većina stručnjaka kaže da će GOAT biti onaj koji bude imao najviše slemova. Realno, Nadal je tome najbliži. Da li će presuditi šljaka, manje je bitno. Sad, pošto je najteža podloga trn u oku nolofanovima, najbolje da se ukine i šljaka i trava, ali ni to ne vredi jer on i Federer imaju po 11 gs na betonu. Kako god okreneš, Federer i Nadal imaji više slemova od njega i to vas mnogo boli. Mastersi, prvo mesto... Slemovi su važniji. Jecajte u tišini i izvolite - lupate patriotske gluposti. Činjenice su ipak činjenice.

Odgovori 2 60

Mojego

da su najvažniji tvoj pulen bi bio bolji od Novaka na GOAT lidti ali NIJE, vi nadalisti nemate dovoljan iq da shvatite i prihvatite sistem, po njemu nadal je TREĆI i šta god piskarali ta ČINJENICA se neće promeniti, no vi nastavite da pišete bajke i uživajte u svom svetu, u realnom samo patite.

43 0

101

Diego, što se tiče gluposti ti si to odlično obavio, napisao si ih gomilu!

22 0

Diego

@Moego - Niko ne spori činjenicu da je Nadal treći na GOAT listi, ali ti si suviše glup da shvatiš šta sam napisao. Mene, lično, kao Nadalovog fana briga što je treći. Bitno mi je da sa Federerom sa 20 gs deli prvo mesto, a GOAT nek ima 17. Ostaće na toliko pa mu vi, idioti, računajte čelindžere i fjučerse.

1 18

Mojego

Odlično si napisao, bitno je tebi i baš nikom drugom a svoje idiotske uvredice maloletnog mravca ostavi za upotrebu kod kuće, koliki ti je kapacitet takvi su ti i komentari u pokušaju.

12 0

Ceca

Diego Maradona, najveci pobednik , okreni se i pogledaj svoje pobede. Verovatno u racunu najbolji, ha ha , ili u mrznji najboljih

6 0

he

Dijego, pozdravljam, ti svakako imaš pravo da ti je jedino bitno koje Federer nosi patike. To je naravno tvoje pravo i ne bi smeo niko da ti ga ugrozi. Za mene je npr. Has GOAT.

2 0

Велемајстор

Ноле је већ G.O.A.T. Ајмо сад, одкаскајте.

Odgovori 22 0

he

Dragon, ko je budala to reši sam sa sobom kad pročitaš svoj post. Da primetio sam šta kažu Rodik i Rusedski, kao što sam primetio šta kaže i masa drugih koji uključuju i razne druge parametre. Primetio sam da postoji i GOAT lista i koliko koji parametar nosi bodova od gomile u njoj, kao i da je sa sve 20GS-a Nadal treći. Primetio sam da tenis nije GS jer bi se samo oni igrali, a pošto nisam vidovit kao ti tek kad se svi iz velike trojke penzionišu znaće se ko je GOAT.

Odgovori 42 2

Dragon

@He - Da, GOAT će biti onaj sa najviše slemova, to kažu i Rodik i Rusedski ako nisi primetio. I koja budala je rekla da je Šopenhauer romansijer?

Odgovori 2 42

Dinara Knin

Mogu da kazu sta hoce i da se tumaci kako ko hoce. Realno je da Nadal trenutno ima 3 GS vise od Novaka ali je u debelom zaostatku za njim na ATP GOAT listi. Znaci to da su GS jedino merilo naravno da ne pije vodu, jeste bitno ali ne presudno. Trenutno stanje Djokovic-866, Nadal 826. Nema potrebe lupetati bitno je ovo ili ono u ovom rezultatu je sve obuhvaceno i jasno pokazuje kakvo je stanje.

17 0

101

Dragon, Borg, Dečko kako bi bilo da pročitaš postove pod oba nika. Toliko si oprečnih stavova i gluposti napisao da to nije ni smešno već tužno. A ovo sa Kantom, to što si nešto načuo i napisao valjda treba da nas ubedi da si intelektualna veličina. Nisi, bićeš kad završiš neku školu. Nebitno, mene je samo iznenadio Ronin čije komentare neobično cenim, da se izvinjava koje kome, i to zato što taj nije imao intelektualni kapacitet da razume njegov post.

15 0

Dinara Knin

Za sve nas sa srpskog govornog podrucja jedini pravi GOAT je Novak Djokovic!!

Odgovori 68 24

Ronin

I to doživeh, da na portalu SK ni manje ni više, lično Borg piše komentare, da Rodik nikad nije osvojio GS titulu, a da je Novak jedini pravi GS šampion, ostali su verovatno "krivi" GS šampioni?!

Odgovori 22 23

Borg

@Ronin - Nisam ja napisao da Rodik nikada nije osvojio gs (osvojio je USO), ali neka neznalica jeste niti da je Novak "jedini pravi šampion". Najmanje što možeš da uradiš je da ponovo pročitaš komentare pa da mi se izviniš jer, što bi reko Kant, ako već živim, ne moram da živim lepo, ali moram da živim časno.

13 15

he

Borg, "svet je tvoja predstava" što bi rekao Šopenhauer. Jedino to što si napisao pročitaj ponovo, logike naravno nema, ali nemam ni ja vremena da ti analiziram nebuloze u tom "osnovnom" postu!

3 2

GAJA

Borg...Šta je časno kada izjednačavaš navijače Novaka sa AV.Eto ja znam nih jako puno koji navijaju za Novaka a ovoga ne podnose.Eto ako imaš trunke časti i morala ti će se svima nama sa takvim stavom izviniti.A što se tenisa tiče časni čoveče gde piše da su Slemovi jedino bitni.Daj mi tu knjigu ,sajt,zakon,preporuku ,uredbu gde to piše da ne budemo više u zabludi.Mogibod vas ovde svoje priglup i mišljenje izjednačavati sa činjenicom....jad i beda sine.

5 12

Dragon

@Ronin @he - Borg je napisao da osvojeni slemovi nisu jedino merilo, ali jesu najvažnije, kao i da je Nadal najbliži da završi karijeru sa najviše gs i, naravno, za to dobio gomilu glupih komentara, a Rodika nije ni pomenuo. Nemojte impurirati čoveku da je rekao nešto što nije, a ti Ronin, ako imaš časti trebalo bi da mu se izviniš kad već ovde glumiš objektivnog, neostrašćenog i vaspitanog čoveka. He, nemaš ti pojma o Šopenhaueru: nisi ni čitao Svet kao volja i predstava niti znaš šta je to.

4 21

GAJA28

Kome Ronin da se izvinjava, čoveku koji sebe naziva borg i govori o nekom svom rekordu????, proglašava Nadalov uspeh za najveći uspeh u sportu(usput je Ronin Nadalov navijač) i vređa Novakove navijače poredeći ih sa njegovim ličnim političkim izborom i kao vrhunac svega brani sam sebe pod drugim nikom takođe vređajući druge? Zanimljiva predstava bolesnog uma.

19 0

Borg

@GAJA - Nisam napisao da su slemovi jedino bitni nego najbitniji, čitaj ono što piše, ne izvrći. Što se izvinjenja tiče, izviniću se kad izvadiš sendvič iz usta i kad mi se Ronin izvini.

2 22

Borg

@Gaja - Nisam napisao da su jedino bitni nego da su najvažniji. Izviniću se kad se ti meni izviniš za laž i kad izvadiš sendvič iz usta. I Ronin je za AV.

2 23

Ronin

@Borg da je Novak jedini pravi GS šampion je napisao @BERANE da Rodik nikad nije osvojio GS je napisao @No zaboravio sam da napišem njihove nikove, izvini!

16 3

Ronin

Da odgovorim i tebi @Dragon Borgu sam odgovorio, da se ne ponavljam, uostalom pročitaceš ako SK objavi komentar. Ne imputiram nikog, pa ni Borga, niti kako ti kažeš "glumim" neostrašcenog, objektivnog... navijač sam Nadala, ipak, ne nipodaštavam nikog niti ga vređam, pozdrav!

12 3

he

Dragon, tačno nisam čitao ja sam proučavao, znaš Šopenhauera nije romansijer. Inače Borgov komentar glasi "Zato će GOAT biti onaj sa najviše gs", to je konstatacija koja isključuje sve ostalo u tenisu, što bi tvoja zapanjujuća intelektualna veličina mogla da primeti?

20 1

Borg

@Gaja28 @Ronin - Govorim o "svom" rekordu jer se potpisujem kao Borg: to je šala, nisi razumeo. Borg je triput u istoj godini osvojio RG i W, Nadal dvaput. Ronin se izvinio jer je pogrešio. Pokazao da je častan čovek. Izvini za ovo da si za AV. Nqvijač sam Nadala, ali veoma poštujem Federera i Đokovića.

3 14

Dragon

@Ronin - Da, Borgu si odgovorio korektno jer si mu greškom imputirao da je rekao nešto što nije rekao. I ja sam Nadalov navijač, i, kao i ti, ne nipodaštavam ostale. Pozz!

0 17

Ronin

Pošto si me @Borg označio kao pristalicu AV, da ti odgovorim i na tu temu. Sve i da je prvorođeni imperator Srbije jedini na svetu i da mi od njega egzistencija zavisi, ne bih bio za njega i da završimo sa tom temom, ovo je sportski portal.

14 6

GAJA

Borg jako si glup čovek kada meni prebacuješ nešto vezano za AV.Dabsiboole prwdhodnih godina čitao moje komentare znao bi kakva su moja razmišljanja o tome.Ponavaljam da ovde isubpojma nemaš kao i šta znači reč činjenica.Ako slemovi nisu jedino važni po kom osnovu onda Nadal može biti GOAT?.....Nikao ne može biti najbolji neko ko je tek 6 na listi po nedeljama na prvom mestu.Tačka.

3 1

GAJA

Borg...kakve veze ja imam sa Roninom.Pošto si priglup pročitaj ponovo moj komentar.Rekao sam svima nama koji ne spadamo u tu grupu.

3 3

GAJA

Nema potrebe da se pravdao balvanu koji su tvoji politički stavovi jer takvi likovi su sigurno njegovi glasači koji nisu dobili neku poziciju pa sada pluju po njemu.Sigurno su za crvenu i lanč paket išli po njegovim mitinzima a sada ovde pametuje. Iznevereni radikal .

4 3

101

Gajo, ovim postom si upravo uradio isto što i Borg, Dragon- Ne etiketiraj nikoga, svako ima pravo na mišljenje i potrudi se da ne uplićeš politiku u sport.

3 2

GAJA

101 slažem se sa tobom jesam .Pojedinca, koji me ne poznaje koji ništa ne zna o meni a ako je duže na sajtu moj politički stav se iz aviona vidi.Nisam etiketirao sve navijače RFa i Nadala kao ovakve ili onakve već samo njega .

3 0

GAJA

P.S.101....Nisam ja taj koji je upleo politiku u sport na ovoj vesti.Zašto opominješ mene a njega ne....hm?

3 0

101

Gajo, tebe znam godinama i zato sam stavio primedbu, bez ikakih zlih namera. Ovaj me ne interesuje, kao i politika.

0 0

GAJA

@Ronin 101...ok prihvatam,ali ne dozvoljavam uopštavanje stvari .Kolika je glupost napisati da neko ko navija za Novaka u isto vreme podržava i AV.I pri tome se poziva na dostojanstvo ili šta već.Da Ronin je takođe godinama ovde i stvarno nema potrebe da se pravda ovom liku...to me je više iznerviralo nego bilo šta.......Takođe znaš da nikada neću pisati o politici već samo ako neko potegne ovakvu glupost , i da politika me zanima ali se slažem da joj ovde nije mesto ili jako malo.Pročitaj Vidićevu izjavu i besraman odgovor Pantelića.Sve sama politika.

3 0

101

Gajo, verovatno nisam trebao ništa da napišem. Izvini ako sam te uvredio, znaš verovatno ko sam (mada stalno menjam nikove, trenutno ih imam bar3), pa te doživljavam kao drugara sa sajta. Inače od partija i politike bežim celog života a to mi po prirodi posla koji radim nije bilo ni malo lako. U svakom slučaju veliki pozdrav.

1 0

GAJA

101...ma ne nikako,nema potrebe da se izvinjavaš meni za bilo šta ,ništa pogrešno nisi napisao ili rekao .Da znam ko si ali tek na drugom komentaru sam skapirao.Pozdrav.

1 0

Шкафишкафњак

Мислим шта рећи... Свака част њима, њих троје су за респект, али један има озбиљну могућност да се издвоји јасно, иако ова двојица, Родик и Куриер мисле да већ јесте и да би могао још више...

Odgovori 31 10

nada

kad Rodik kaze da ce Nole biti najbolji svih vremena mora mu se verovati.Jer bas i ne voli Noleta.Lepo je sve objasnio i obrazlozio.

Odgovori 32 12

BERANE

Nema ovde pretpostavki...rekoh pre neki dan.u svih sedam bitnih velikih parametara ovog sporta Novak već drži rekorde a najmladji je od ove trojice.Samo u jednom još nije,ali najmladji je.I da,još jedan bitan parametar;samo je Novak imao sva četri GS u jednom trenutku,znači jedini pravi GS-šampion.A onda se malo sklonio i pustio ovu dvojicu da podele po tri GS,nažalost,privatne stvari su bile jače.A tada je bio dotaknuo zvezde sa 17000 poena a niko nikad nije otišao toliko visoko,imao je više nego drugi i treći zajedno,a to su bili Marej i Vavrinka(ne rodja i rafa ;-)

Odgovori 25 9

Borg

Osvojeni slemovi nisu jedino merilo, ali su najvažniji. Zato će GOAT biti onaj sa najviše gs. Na veliku žalost AV i NĐ fanova (to je isti mentalni sklop) najveće šanse za najviše gs ima Nadal. Uz to on je jedini posle mene koji je u istoj godini dvaput uspeo da veže RG, ima OIa zlato, što NĐ i RF nrmaju, a najveće dostignuće u istoriji sporta uopšte ne spominjete (13 RG). Kad Nolo svoji 13 AO može da konkuriše ć. Znači nikad.

Odgovori 22 42

HAHAHAHA

HAHAHAHA, čoveče, dečače, ozbiljno me zasmejavaš koliko pojma nemaš, HAHAHAHA, HAHAHAHA...

23 10

MadMan

E Borže Borže, tvoja mržnja prema najboljem u istoriji (čitaj NĐ), tera te da izvlačiš ne baš merodavne statistike u odnosu na one prave i bitne, a u kojima će NĐ još da napreduje. Zato molim i tebe is sve koji se bave analizama da Vam zaključci ne zavise od toga za koga navijate već od činjenica koje su takve kakve jesu, a one skoro pa sve, a biće uskoro i sve, govore da je naš Nolo THE GOAT...priznali vi to ili ne!

21 9

čekaj

borže a ti si ??ko?? Pišeš posle" mene", ti sebe kapiraš.kao emanaciju ŽIVOG čoveka na srpskom govornom području??? Nisi ti sam u glavi, sad ja kapiram tvoje ispade i molim te ne gađaj se kvazi filizofijom, smešno je koliko je jadno.

7 2

��️

"najveće dostignuće u istoriji sporta" je samo u tvojoj glavi i nigde više kao i "da veže rg" u istoj godini, šta li je pisac hteo da kaže ne zna ni on sam, saberi se dečko, prijateljski savet i ne lupetaj više.

7 2

Borg

@Čekaj@?? - Jadno je što Kanta nazivaš jadnim jer osim Informera ne čitaš ništa drugo. Uspeo dve god da veže RG i W (izostavio sam greškom W i to samo idiotima nije jasno) . Nema mržnje, ima samo vaše gluposti: Nadal ima dva W, možda osvoji i treći, Đoković nikad neće osvojiti drugi RG. Nadal ipak ima 7 brzih slemova, Nole 1 RG. Razumete li da je 7 više od 1?

2 8

Borg

@?? - Najveće dostignuće u istoriji sporta je 13 Rg, dakle na najtežoj podlozi. Pitaj stručnjake. Nole ne može dq osvoji ni 10,a kamoli 14 AO (najmanje cenjen slem)

2 9

Čika

ša bilo osnivaču udruženja ljubitelja nadalove pozadine, opet te uvatilo i spreda i otpozadi pa šiziš!?! Da čika bonu smiri se mukice.

6 1

Vladimir

Dečko, (kako se nazivaš) Borg, a verujem da nisi u životu reket uzeo u ruke, smanji malo doživljaje, lupaš ko Maxim po diviziji. AV pristalice isto što i Noletovi navijači. Molim vas otvorite mu Lazu, al pod hitno. Novak GOAT!

6 1

čekaj

borže bolesni, emenacijo ludila, ja sam jeftinom filozofijom nazvao tvoje piskaranje ali ti očito nemaš kapacitet ni da protumačiš napisano i svoju literaturu ne poturaj drugom, potpuno je jasno tvoje opredeljenje. Smanji doživljaj i shvati već jednom da je TVOJE LIČNO MIŠLJENJE, ako se to može tako nazvati, bitno samo tebi i baš nikom drugom, praviš ovde cirkus davitelju nepismeni.

8 1

Vele

Nikad mozda u top 10

Odgovori 11 24

Vamos matador

Pa dobro oba kazu ukoliko se izjednači po broju gs onda je goat, pa da ukoliko.... ali nece da se izjednači, rafa ce za par godina biti apsolutni rekorder po broju gs tako da rafa goat by far.

Odgovori 24 37

Nenad Samardžija

Kako ste smešni vi Nadalovci i Federerci... Samo GS se broje i vrede? Pa makar Nadal osvajao samo još RG 5x. I samo se tu i takmičio? Ništa prvo mesto najviše sedmica, H2H, mastersi? Smešni ste.

22 18

I

šta je bilo kada si se probudio, baš me zanima😂😂😂.

15 14

Joy

Kako se ložiš na Nadala verovatno si pravio iste pokrete (ruka u...) dok si to kucao.

17 9

10

Polako ovo su samo pretpostavke, verujem da ce ih Nadal demantovati, posto ih ceo svoj zivot demantuje, ja bas veruj da ce Rafa osvojiti jos 5-8, slemova i da ce imati najvise mastersa, i plus se ove sezone mastersi na sljaci nisu igrali.

Odgovori 17 31

HAHAHAHA

HAHAHAHA, HAHAHAHA, HAHAHAHA....

21 12

GAJA

Ti dete još i u Deda Mraza veruješ tako da tvoji komentari i jesu na nivou deteta koje veruje i u Vlaju i Raju.Možda veruješ i da Barbika postoji i igraš se sa njom ....A što se tenisa tiče batali to...nikako da razumeš.Neko ko je tek 6 na listi po nedeljama na prvom mestu nikada ne može biti GOAT.A ima kompiriće na na nekim turnirima tako i da još 11 GSa osvoji biće samo neko ko je bezličan i lik bez stava i sopstvenog mišljenja.

19 16

Navijac

Ko je pokvario rodika? Šta mu bi 😂😂

Odgovori 49 6

Gyros

Rodik je takav odavno. On i Nole su svoje razmirice resili na vreme, Rodik od tada prica o Noletu samo u superlativu.

6 1

Reif

Lepo obrazloženo, jasno i glasno. Samo nastavi napred Novače!

Odgovori 59 2

Brko

Možda bude, dozvoljeno je sanjati.

Odgovori 3 43

brada

ti to znaš najbolje ali o drugom pojma nemaš.

4 3

Ognjen Bozovic

Brkice moj, daj progovori nesto pametno :) Ili samo volis da trolujes

5 3

Brat

Samo napred gazi familijo...

Odgovori 20 1

Andromero

Ako su ova dvojca izjavila ovako nesto za No1eta onda je sve jasno.

Odgovori 19 3

Haos

Rodik ce moci da se hvali da ima dobar odnos pobeda i poraza sa najboljim, zato i navija za Novaka... :)

Odgovori 12 5

No

Nikada Rodik nije bio drzavni neprijatelj broj jedan,samo je covek i sportista koji nikako nije voleo da izgubi. Malo vas zna,da on prica sve ovo zbog sebe (naravno i statistike koja ida uz Djokovica),ali on je Amerikanac koji ne voli da gubi,bio je broj jedan,nikada nije osvojio Gren Slem,gubio je od Federrera 20-tak puta uz mozda dve pobede,ali on stvarno od srca zeli da Djokovic bude najuspesniji u istoriji tenisa,a da on kaze,ja imam 5-4 skor protiv najboljeg u istoriji. Rodik dlaku menja ali nikad cud

Odgovori 11 7

as

Rodik je osvojio US Open.

3 1

Kizito

Lepo je ovo sve, ali treba osvojiti još tih 5-6 slemova. Bio sam siguran da osvaja ovaj Garos u oktobru, ali šta se to desi u finalu... No, AO bi morao biti njegov i uz povratak samopouzdanja...

Odgovori 5 4

abc

Da bi nekako da ga uglavite da je najbolji .Ali ne ide ...............Federer i Nadal su ispred njega sve dok ih ne stigne sa GS.Pa posle pišite i pričajte šta želite jer ovako nas smarate svaki mesec jedno te isto

Odgovori 4 21

hmmm

ti pričaš sa ogledalom o smaranju, hmmm interesantno😂

3 3

Ognjen Bozovic

Realna neka prica Mozete da ga volite ili ne, na kraju ce dokazati da je najbolji. Idemo po pobjedu veceras! <3

Odgovori 91 7

Man

Obavezno

Odgovori 42 5

as

Nakon ove izjave, Endi Rodik od drzavnog neprijatelja br1 (eventualno 2) prosecnog Srbina, postaje prijatelj svih srpskih patriota.

Odgovori 20 41

Miki

Tvoj život je i dalje tužan

17 6

Dinara Knin

Jel' i sebe ubrajas u srpske patriote?

8 6

Seeflu

Zapravo, nakon ove price, svi koji su ga voleli zbog to sto je poznato da on ne voli Novaka, odjednom će ga sad mrzeti i neće više biti heroj.

6 3

GAJA

Da iole pratiš tenis znao bi da je Rodik odavno promenio stav o Novaku i milion puta je izjavio ovako nešto.Isto kao i Pet Keš koji je čak i potegao pitanje Federerove konkurencije u prvih 7-8 njegovih slemova.Tako da si ti momak neobavešten .

11 6

Libelula

Svaka čast obadvojici, ljudi samo realno gledaju na stvari , onaj ko nadje neku nelogičnost ovim izjavama ili ništa nezna ili mu je dosadno pa hajde malo da se igramo ! Poenta je u tome što Novak moźe da stigne i RF i Nadala a oni njega baš i ne .

Odgovori 52 4

Milos

"obadvojci" wtf

7 3

Lektor

"Wtf" - zaboga !!!

4 2

Johnny

Ma šta znaju Dodik i Kurijer.. Teniseri se baš razumeju u tenis

Odgovori 24 1

Hastra

Bravo za Rodika i Kurijera, brojke sve govore

Odgovori 32 1

Voja

Aj sad Snowman i ostali kompleksaši,objasnite ljudima da ova dvojica nemaju blage veze,i da je 20>17,i koliko Rafu i Rođu mnogo više vole,i ostale nebuloze koje stalno ponavljate.Reko, da vam malo uštedim vreme.

Odgovori 40 6

Neko Iz Mase

Znamo da je tesko, ti bi se prvi potrudio da ga nadjes. :) idemo Nole u inat svemu.

Odgovori 29 5

Rolando

Novak ima jedan vise Masters od Nadala!

Odgovori 12 9

GAJA

I pet završnih.

22 3

Libelula

@Rolando - Dobijaš minuse zato što to piše u tekstu !

7 1

Lemi

Koliko ste smorili sa Goat

Odgovori 19 6

* Sva polja su obavezna

Pirlo: Real zavisio od Ronalda, mi moramo i bez njega

Pirlo: Real zavisio od Ronalda, mi moramo i bez njega

Pirlo: Real zavisio od Ronalda, mi moramo i bez njega

Trener Juventusa Andrea Pirlo nezadovoljan je što njegov tim nije igrao pametno protiv Beneventa u meču u kojem je ispustio pobedu.

Zidan: Ne znam šta nam se dešava, nemam objašnjenje

Zidan: Ne znam šta nam se dešava, nemam objašnjenje

Zidan: Ne znam šta nam se dešava, nemam objašnjenje

Trener madridskog Reala Zinedin Zidan zabrinut je zbog loših partija svog tima u La Ligi.

Sporting gazi redom, šampion prati

Sporting gazi redom, šampion prati

Sporting gazi redom, šampion prati

Fudbaleri Sportinga pobedili su Moreirense na svom terenu u osmom kolu Primeire sa 2:1 i upisali sedmi trijumf u sezoni. Aktuelni šampion Porto slavio je na gostovanju Santa Klari rezultatom 1:0.

Kuneo i Busto Arsizio slavili u pet setova

Kuneo i Busto Arsizio slavili u pet setova

Kuneo i Busto Arsizio slavili u pet setova

Odbojkašice Kunea pobedile su Brešu na svom parketu u zaostalom meču osmog kolu italijanske Serije A rezultatom 3:2. U pet setova slavio je i Busto Arisizio na gostovanju u Peruđi.
Loading...