You Tube

Tenis

15.07.2019 | 13.53 > 13:55

Loptica u telo, prekorni pogled, bez izvinjenja (VIDEO)

Jedan od zanimljivijih poena u finalu Vimbldona između Novaka Đokovića i Rodžera Federera desio se u 13. gemu petog seta. Oba igrača su bila na mreži, Novak je gađao Rodžera u telo i osvojio poen, posle čega je usledio prekorni pogled Švajcarca, ali ne i Đokovićevo izvinjenje.

Komentari (14)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Karioka

Muka mi je vise od toga da Nole treba stalno da se izvinjava. Nole, zgazi ih, pa im se izvini sto si ih tukao!

Odgovori 48 6

миксон82

Мени је реално то правило потпуно бесмислено и није ми јасно ни мало ! Ако противник не изаће на мрежу можеш гаћати нило који део поља а ако изаће онда не можеш ???? То апсолутно нигде не пише, а то што иде у поље а противник се нашао на путу лоптице од рекета ка пољу је проблем противника. Испадне да је неко агресивно нападнут изласком на мрежу (што је скроз ок) а да онај ко се тренутно брани не може агресивно да одговори ?!?!

Odgovori 31 8

Zatucanost

Pa to je Federerova specijalnost. U telo.

Odgovori 58 9

* Sva polja su obavezna

U međuvremenu na turniru u Antverpenu... (VIDEO)

U međuvremenu na turniru u Antverpenu... (VIDEO)

U međuvremenu na turniru u Antverpenu... (VIDEO)

U pauzi između gemova na teniskom meču, kamera zabeleži svakakve momente, kao što je i ovaj zanimljiv par na tribinama.

Kakav poen! Medvedev je nezaustavljiv (VIDEO)

Kakav poen! Medvedev je nezaustavljiv (VIDEO)

Kakav poen! Medvedev je nezaustavljiv (VIDEO)

Rus Danil Medvedev pobedom protiv Stefanosa Cicipasa plasirao se u šesto uzastopno finale, a jednim osvojenim poenom podigao je publiku na noge. Medvedev u nedelju za titulu u Šangaju igra protiv Aleksandera Zvereva (10:30, SK1).

Jeste li ikad videli ovo: Mari odigrao 's druge strane'

Jeste li ikad videli ovo: Mari odigrao 's druge strane'

Jeste li ikad videli ovo: Mari odigrao 's druge strane'

Na polufinalnom meču dublova u Šangaju Džejmi Mari je izveo neobičan potez kojim je spasao brejk loptu u petom gemu drugog seta. Britanac je prišao mreži i udario lopticu 's druge strane'. Sudija nije reagovao, ali se na društvenim mrežama povela priča da li je udarac regularan. Kako vama izgleda?

Tim kasnio sa čelendžom pa izgubio meč (VIDEO)

Tim kasnio sa čelendžom pa izgubio meč (VIDEO)

Tim kasnio sa čelendžom pa izgubio meč (VIDEO)

Po mišljenju Karlosa Bernardesa u odlučujem gemu duela Beretini Tim, Dominik je prekasno tražio čelendž. Da je to učinio na vreme imao bi veće šanse da ostane u meču.
Loading...