JK Delfin/Duško Miljanić

Vodeni

23.04.2020 | 14.47

Tivatska regata se seli u virtuelni svet

Tivatska regata UNA Montenegro Cup, navigacijska regata krstaša koja je prerasla u multikurtularni događaj koji otvara turističu sezonu u Tivtu, bila je planirana za vikend pred nama.

Galeb, Tivatska regata

JK Galeb

Usled propisanih mera Nacionalnog koordinacionog tela u borbi protiv pandemije koronavirusa koje su na snazi, Tivatska regata UNA Montenegro Cup svoje 14. izdanje seli u virtuelni svet. Jedričarski klub Delfin iz Tivta i UNA Montenegro organizuju virtuelnu Tivatsku regatu UNA Montenegro Cup u saradnji sa kotorskim jedriličarem Filipom Franovićem koji je i host i organizator.

Filip je kreirao virtuelnu Boku Kotorsku i omogućio da se takmičenje održi na istom regatnom polju na kom se zapravo jedri Tivatska regatta: Ponta Seljanovo - Gospa od zdravlja - Ralo - Peraška ostrva - Ponta Seljanovo. U petak 24. i subotu 25. aprila jedre se kvalifikacione regate, dok će se glavna regata održati u nedelju 26. aprila.  

Učesnici treba da preuzmu sa interneta besplatnu verziju igrice VirtualSkipper 5, kreiraju lični profil te odaberu opciju "Multiplayer" i potom server pod imenom "Virtuelna Tivatska Regata - Una Montenegro Cup".

Na ovom virtuelnom takmičenju primenjuju se pravila WS NPC. Maksimalan broj jedrilica koje startuju regatu je 25. Ukoliko se prijavi više učesnika, jedriće se više regata, a za plasman u finale takmičenja biće bodovano jedreno vreme.

Sve informacije možete naći na Facebook stranici Tivatska regata. Proglašenje pobednika virtuelne regate i dodela nagrada biće organizovana na ceremoniji proglašenja pobednika realne Tivatske Regate, koja će se održati čim se za to steknu uslovi.

Komentari (0)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna

Sve spremno za Tivatsku regatu (VIDEO)

Sve spremno za Tivatsku regatu (VIDEO)

Sve spremno za Tivatsku regatu (VIDEO)

U organizaciji Jedriličarskog kluba Delfin iz Tivta, od 19. do 21. aprila će biti organizovana prestižna i 13. po redu Tivatska regata UNA Montenegro Kup.
Loading...