Ezra Shaw/Getty Images

Zimski

21.06.2019 | 23.39

Gagi Jovanović i Duško Savanović članovi IO SSS

Na Zlatiboru je održana vanredna izborna Skupština Skijaškog saveza Srbije, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo Saveza, na čelu sa predsednikom Goranom Jevremovićem.

IO SSS

FOTO: Skijaški Savez Srbije

Za potpredsednike su izabrani Predrag Blagojević, Aleksandar Aškrabić i Mirko Tošić.

U Izvršnom odboru su pored Gorana Jevremovića, kao predsednika SSS još i Ivan Mirković, predsednik IO, zatim legendarni košarkaš Duško Savanović, proslavljeni glumac Dragan Jovanović, Darko Križan, Miloš Petaković, Biljana Milenković, Ivan Pešić, Aleksandar Ivanović, Janko Ilić i Đorđe Baić.

Članovi Nadzornog odbora postali su Vladimir Jovanović (predsednik), Mira Zlatić i Ivan Pantelić, a Disciplinske komisije Miroslav Ćurčić (predsednik), Marko Pantović i Dragan Matijević.

Pored izbora organa Saveza, usvojeni su Izveštaji o radu i finansijski izveštaji za 2018. godinu. Novi Članovi saveza su Skijaški klub „Jastrebar” iz Kaone (Lučani), Sportsko Udruženje „Via Stars” iz Beograda, Sportsko Skijaško Udruženje „Borski Tim” iz Bora i Sportsko Skijaško Udruženje „Crvena Zvezda” iz Beograda.

U međuvremenu je održana i konstitutivna sednica Izvršnog Odbora, kojom je predsedavao Ivan Mirković. Formirani su odbori u alpskom i nordijskom skijanju, kao i u snoubordu, potvrđeni su članovi sudijske i lekarske komisije, komisije za paraolimpijsko skijanje, komisije za medije i odnose sa javnošću, kao i komisije za skijaške skokove!

Komentari (5)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Likotic

Ako svi oni znaju da skijaju onda je u redu.

Odgovori 11 2

Жељко

Има их више него скијаша.

Odgovori 18 0

Milos

Ucio sam sa Gagijem da skijam kod istog instruktora. Ja sam tad bio klinac od 7-8 godina, a on je vec bio poznat. Tada je prvi put stao na skije, kakav je to kamikaza bio 😂😂

Odgovori 13 1

* Sva polja su obavezna

Loading...