Getty Images/Stuart Franklin

Blog ostalo

18.06.2019 / 08.06

„A gde je ovde 'leba?“ Gangula i pali Orlići

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Slanje komentara nije uspelo.

Bluberi

Simpatičan članak. I ovde ću napisati da je Radonjić ubedljivo NAJGLUPLJI igrač koje je ovo podneblje iznedrilo u poslednjih "100 godina". Imati takve motoričke i fizičke predispozicije kada su u obrnutoj proporciji sa "predispozicijama" u glavi daju ovo što gledamo. Jović je došao na rekreativnu, Živković,sada već tradicionalno, ne služi ničemu (siromašnija verzija Markovića),vezni red nepostojeći, odbrana neuigrana. Da li je neko posmatrao ostale utakmice? Na stranu individualni i timski kvaliteti reprezentacija, ali NIJEDNA od njih nije odigrala ovoliko smoreno, pogrešno, bez žara, bez ičega...

Odgovori 2 1

Pedja

Jedini lek je da dovedu košarkaške trenere da vode reprezentativne selekcije. Mislim da je ovo pitanje karaktera, a ne fudbalskog znanja.

Odgovori 19 2

Miljan

I gde su sada ti igrači što vrede preko 80 miliona. Vrhunski igrači su poznati po tome što kada ne ide sami uhvate loptu i preokrenu rezultat. Ovde takvih nema bar po onome što smo juče videli.

Odgovori 41 10

Ynwa 1892

Ko vredi toliko? I ne znam koliko dugo pratiš fudbal, ovo nije isti iz '86 kad Maradona predribla sve. Sad je podignuto sve na viši nivo. Mora se imati tim, a ne dobri igrači/pojedinci. To je srpskim problem. Prvo sa državom, a onda sa fudbalom.

47 9

DAVOR

Odustao protiv Austrijanke i ako zna jezik sporazumevanja? U moje vreme smo Austrijanke "pobedjivali" na letovanjima u Istri jezikom neandrtalaca mumljanjem i mahanjem rukama i nogama. A one su znale jako lepo da nagrade taj nas trud.

Odgovori 47 3

Miloš XI

"Iz našeg ugla sa tribine, defanzivna postavka Srbije izgledala je kao horor film." ☹️

Odgovori 52 0

Krejzi Kure

Ne bih ja bas toliko bio siguran da gore od ovoga ne moze, jer ako nas je nesto naucila srpska fudbalaka scena to je da uvek moze gore... Totalno smo bili bez ideje, voljni momenat ne postoji, preko 3 dodavanja ne mozemo da vezemo, jako, jako, jako lose u poredjenju sa mogucnostima i kvalitetom koji imamo.

Odgovori 103 1

bakicar

Termin ovoga turnira je nenormalan, mislim da su naši igrači slomljeni od umora ali oni to svakako neće reći javno.

Odgovori 6 46

Alonso Solis

Možda polovina prvih 11 juče nije odigralo kompletnu sezonu u svom klubu, neki ni polusezonu, tako da umor ne sme da bude ni izgovor. Sa druge strane, odluka selektora da ih takve stavi u prvi tim i očigledan manjak motivacije kao i taktike dolaze u obzir.

46 0

Milan

da inace su austrijanci odmarali cele godine...

38 0

Raca

tuga od taktike i od motovacije. Vec pred prvenstvo smo bili u finalu.

11 0

* Sva polja su obavezna

Predsednik FS Bugarske podneo ostavku, poruka Čeferina

Predsednik FS Bugarske podneo ostavku, poruka Čeferina

Predsednik FS Bugarske podneo ostavku, poruka Čeferina

Predsednik Fudbalskog saveza Bugarske Borislav Mihailov podneo je ostavku na tu funkciju, saopšteno je na zvaničnom sajtu organizacije.

Obećanje Litvanaca: Daćemo sve od sebe u Lisabonu

Obećanje Litvanaca: Daćemo sve od sebe u Lisabonu

Obećanje Litvanaca: Daćemo sve od sebe u Lisabonu

Selektor Litvanije Valdas Urbonas rekao je da će njegovi igrači učiniti sve da ostvare dobar rezultat protiv Portugalije u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, čime bi pomogli Srbiji da se domogne Eura.
Loading...