Gray Mortimore/Getty Images

Branimir Smilić

15.10.2019 / 10.00

Ritas - ne postoji teži protivnik za Partizan

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Slanje komentara nije uspelo.

Aragorn

Ovo je jedan od nama najtežih protivnika... Uvek su igrali košarku koja uopšteno govoreći ne odgovara jugoslovenskoj školi... Mi moramo igrati odbranu na ivici faula, a kašnjenja na preuzimanju i ostavljaje protivnika na trojci poput duhova, moramo da zaboravimo odmah. Ući u fizičku košarku na mali broj poena. Koristiti svaku mogućnost za krađu i lake poene u tranziciji. Uvek mi je muka kada gledam meč protiv njih. Partizan može da pobedi, prošle godine je u oba meča imao šansu i nijednom nije uspeo. Red je da nam se vrati za to. Mi i dalje nemamo protok lopte kakav može da bude, nemamo ni pikenrol igru pa skoro uopšte u odnosu na sve ekipe koje je Trinkijeri trenirao, jer su nam sva tri pleja još uvek neuigrani sa centrima. Večerašnja eventualna pobeda bi značila mnogo ovom timu, i možda malo i opustila neke igrače da pokažu ono što znaju. Mora da bude od prvog minuta borba za svaku loptu i odbrana kao u pojedinim trenucima u prva dva meča, neka oni jure našu prednost. Ajd sa srećom.

Odgovori 15 0

Miodrag

Mislim da su nase zelje jedno,a realnost drugo...Objektivno u jednoj utakmici je sve moguce,ali nemamo mi ekipu za postavljene ciljeve... Parahuski je senka igraca os prosle godine,Jankovic i Mozli sa mnogo limita svaki sa svoje strane,Volden i Tomas su najvece uzdanice...ali Tomas veceras ne igra. gordic istrosen,odradjuje.... Zagorac i Jaramaz vise ne tako mladi,ali ambiciozni i vidi se da su letos radili.Sad treniranja malo mora da rastu kroz utakmice... Pejners nejasan... Bircevic nestabilan i epizodista... Novica Miletic bez komentara.... sa ovom ekipom realni domet f8 EK i f4 ABA.... sve vise ce biti uspeh...

Odgovori 14 15

ReaLni grobar BG

Lagani poraz večeras za nas...

Odgovori 2 28

* Sva polja su obavezna

Predmeti Kobija Brajanta na aukciji

Predmeti Kobija Brajanta na aukciji

Predmeti Kobija Brajanta na aukciji

Neke uspomene na legendarnog košarkaša Kobija Brajanta biće prodate na aukciji u april u poznatoj kući “Džulijens okšns”, koja često priređuje večeri u kojima se prodaju vredni predmeti iz sveta sporta.

Korona preti: Otkazana Trka oko Emirata

Korona preti: Otkazana Trka oko Emirata

Korona preti: Otkazana Trka oko Emirata

Dvojica italijanskih biciklista bili su pozitivni na test koronavirusa tokom Trke oko Emirata, što je navelo organizatore da otkažu čitavu trku na dve etape do kraja.
Loading...